Η παραλία της Γλυφάδας από ψηλά

Η βραβευμένη με “γαλάζια σημαία” παραλία της Γλυφάδας έτοιμη για μία ακόμη χρονιά και αναμένεται να είναι η βασίλισσα του φετινού καλοκαιριού στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Καθαρή αμμουδιά, ψάθινες ομπρέλες, ντουζιέρες, αποδυτήρια, παγκάκια συνθέτουν την εικόνα της ακτογραμμή της πόλης. Ο δήμαρχος Γλυφάδας με αναρτησή του στο facebook δεν κρύβεει τον ενθουσιασμό γιαα την εικόνα της παραλίας. Παρουσιάζει φωτογραφίες από ψηλά η παραλία της Γλυφάδας θα μπορούσε να ήταν στην Καραϊβική και όχι στην Αττική.

Ο κ. Παπανικολάου έγραψε στην ανάρτησή του:   

“Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η Γλυφάδα με ζωγραφιά !
Δεν σας γελάνε τα μάτια σας: Αυτό που βλέπετε είναι η παραλία μας σήμερα το μεσημέρι !
Βραβευμένη όλα τα τελευταία χρόνια με Γαλάζια Σημαία, η παραλία της Γλυφάδας είναι πανέτοιμη για τη φετινή χρονιά, πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά. Την καθαρίσαμε, τη νοικοκυρέψαμε, βάλαμε ομπρέλες παντού (με απόσταση δέκα μέτρων η μία από την άλλη), ρίξαμε φρέσκια άμμο, την περιποιηθήκαμε όπως κάθε χρόνο.

Και φέτος είναι καλύτερη από ποτέ ! Η περίοδος αυτή έχει πολλές σκοτούρες.

Είναι δύσκολη, ζόρικη και θα συνεχίσει να είναι μέχρι να τελειώσει η μεγάλη περιπέτεια της πανδημίας.
Εμείς βάζουμε το λιθαράκι μας για να φέρουμε όσα περισσότερα χαμόγελα μπορούμε, για να προσφέρουμε στους κατοίκους και επισκέπτες της Γλυφάδας μια ανάσα δροσιάς, αισιοδοξίας, ξεγνοιασιάς” και συμπλήρωσε:   “Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά και όλους όσους εργάστηκαν για το αποτέλεσμα που βλέπετε.  Ευχαριστώ τον Ζήσιμο Ζήζο για τις εξαιρετικές φωτογραφίες.
Από το «δρόμο των ποιητών» μέχρι την παραλία μας και από άκρη σε άκρη της πόλης η Γλυφάδα μας συνεχίζει να ομορφαίνει.
Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here