Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Η πρώτη φωτό του μοντέλου μετά από 1,5 χρόνο φυλακή στην Κίνα [εικόνα]

Η πρώτη φωτό της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, της 21χρονης από τη Μυτιλήνη η οποία συνελήφθη με 2,6 κιλά κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ, ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα, 1,5 χρόνο αφότου ξεκίνησε η όλη ιστορία. 

Τη φωτό έφερε στο φως το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. Στα πλάνα φαινόταν η κοπέλα, με μαζεμένα τα μαλλιά της και μια μάσκα στο πρόσωπό της τη στιγμή που έμπαινε στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη της ξεκίνησε προ ημερών και η απόφαση αναμένεται να ληφθεί σήμερα. 

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου πάντως, στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνης και τα έριξε όλα στον φίλο της. «Για όλα φταίει ο φίλος μου από τη Μυτιλήνη ρουμανικής καταγωγής. Εκείνος Ο Π… μου πρότεινε να πάμε στην Αντίς Αμπέμπα και μετά στο Χονγκ ΚονγκΜου  έταξε καριέρα στο μόντελινγκ. Μου έβγαλε τα εισιτήρια.  Μου έδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά», είπε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Πάντως, ο άνδρας που κατονομάζει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, αρνείται τα πάντα. Μιλώντας στο Star, είπε: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Από τη στιγμή που η Ειρήνη είχε φτάσει στην Αντις Αμπέμπα είχε φύγει μαζί  με τον φίλο της. Καμία σχέση με εμάς. Λόγω της οικονομικής κρίσης που είχα περάσει και εγώ δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση να μπορώ να σηκώσω δύο άτομα τρία τέσσερα. Μου είχε πει ότι το αγόρι της είναι  από εκεί και της έταξε να πάνε μαζί  ένα ταξίδι .Και αφού θα πήγαινα εγώ  να της έκανα παρέα  να μην φοβόταν στο αεροδρόμιο στο ταξίδι.  Μου είχε υποσχεθεί ότι εκεί θα την περίμενε και θα είναι εντάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάω στο Χονγκ Κονγκ μαζί της», υποστηρίζει.

Αναφέρει ακόμη ότι είδε τελευταία φορά την Ειρήνη Μελισσαροπούλου όταν είχε φθάσει στο αεροδρόμιο της  Αντίς Αμπέμπα, περίπου 10 με 15 μέρες πριν τη σύλληψή της, ενώ αρνείται ότι της είχε δώσει εκείνος το σακ βουαγιάτζ.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, πάλι ισχυρίστηκε ότι ο φίλος της, της  έστελνε  συνεχώς μηνύματα όταν προσγειώθηκε στο Χονγκ Κονγκ. «Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Αν ήξερα ότι είχα κουβαλούσα ναρκωτικά, θα τα πέταγα μετά τον πρώτο έλεγχο», είπε στους Κινέζους.

Ο εισαγγελέας, πάντως, όταν ξεκίινησε η δίκη ήταν κάθετος, υποστηρίζοντας ότι το μοντέλο από τη Μυτιλήνη γνώριζε ότι μεταφέρει ναρκωτικά.

Πηγή: iefimerida.gr