Η πρώτη μετεκλογική συνέντευξη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου (video)

Στην εκπομπή One Talk του One Channel βρέθηκε ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος την επομένη των εκλογών, συζητώντας με τους Δ. Μανιάτη και Π. Σωτήρη.

Ο Δήμαρχος σχολίασε μεταξύ άλλων την ανακοίνωση του Δημήτρη Δαβάκη, τονίζοντας ότι είναι «ατυχής και με χαρακτηριστικά μικροψυχίας», αφού «η πολιτική πρόταση που κατέθεσε στην πόλη συνετρίβη». «Προφανώς δεν κατανόησε το αποτέλεσμα», σημείωσε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Σχολιάζοντας το ιστορικά υψηλό ποσοστό που πέτυχε είπε ότι «η συνεχής διάφανη δουλειά είναι αυτό που αξιολογεί ο πολίτης» και εκτίμησε ότι «μετά την ισοπέδωση της κοινωνίας από την κρίση, ο κόσμος άρχισε να υπερψηφίζει και όχι να καταψηφίζει», αποτιμώντας θετικά την ωριμότητα του εκλογικού σώματος.

Σε ένα σημείο μάλιστα ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στάθηκε στην «απίστευτη επίθεση λάσπης, ακόμα και μια ημέρα πριν τις εκλογές» που δέχτηκε ο συνδυασμός του, υπογραμμίζοντας ότι «όλοι αυτοί τιμωρήθηκαν από τους πολίτες».

Ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξης ήταν η ερώτηση σχετικά με τις ανισότητες μεταξύ των τριών δημοτικών ενοτήτων που δέχτηκε ο Δήμαρχος, ο οποίος απάντησε μεταξύ άλλων ότι «χωρίς να αδικείς τη μία ή την άλλη περιοχή, πρέπει να τις φέρεις όσο το δυνατόν σε κοντύτερο επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών». Ερμηνεύοντας μάλιστα το αποτέλεσμα που ήταν για πρώτη φορά ισορροπημένο, με τη Βάρη μάλιστα να δίνει το καλύτερο ποσοστό, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος εκτίμησε ότι «ξεφεύγουμε από τον στενό τοπικισμό».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

πηγή: Γιώργος Λαουτάρης / 3vita.gr