Η σχεδιάστρια μόδας Αθηνά Τρανούλη δέχτηκε επίθεση με λοστούς

Η Αθηνά Τρανούλη, η οποία μετράει πάνω από τριάντα χρόνια στο χώρο της υψηλής ραπτικής με πολλές παγκόσμιες διακρίσεις, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που κρατούσαν λάμπες αλογόνου και λοστούς.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός της σχεδιάστριας, Αναστάσιος Τρανούλης, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram. Ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει τραυματισμένη την σχεδιάστρια.

Η ανάρτηση που έκανε στα social media ο Αναστάσιος Τρανούλης, που δείχνει τραυματισμένη την διάσημη σχεδιάστρια.

«Αίσχος! Ζούμε σε μια χώρα ανομίας! Περνάς έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου ξαφνικά σου επιτίθεται μια συμμορία με λοστούς και λάμπες αλογόνου και σε χτυπάει στο κεφάλι! Ευτυχώς, η Αθηνά φορούσε κράνος! Είναι κρίμα όπως έχει καταντήσει η χώρα μας… Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, δολοφονίες κι εκπρόσωποι μας στη Βουλή ανυπομονούν να γίνουν οι μολότοφ πλημμέλημα! Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος με συμβουλεύει να μην το ανεβάσω “για να μην μας βάλουν στο στόχαστρο οι αναρχικοί”! Αίσχος και πάλι αίσχος!», έγραψε ο Αναστάσιος Τρανούλης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αθηνά Τρανούλη κατεβαίνει για Περιφερειακή Σύμβουλος στον κεντρικό τομέα Αθηνών με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική». Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με μια εκδήλωση στο θέατρο Χυτήριο που έγινε πριν από μερικές μέρες.

πηγή: Κώστας Χρυσός / klik.gr