Η τάση που επιστρέφει στην ανδρική μόδα

Φέτος η τάση στο ανδρικό ντύσιμο θέλει φαρδιές γραμμές. Μετά από μία μεγάλη περίοδο που τα skinny ρούχα επικράτησαν στην ανδρική μόδα, τα μεγαλύτερα brands απομακρύνονται από το skinny και αρχίζουν να προωθούν το στυλ που επικράτησε στην αρχή των 90s αλλά και των 00s!

Το streetwear αρχίζει να αποκτά πιο φαρδιά ρούχα ενώ τα πανωφόρια σε φαρδιές γραμμές κατέκλυσαν τα show μόδας τον τελευταίο καιρό. Στις αρχές των 90s επικρατούσαν τα κοστούμια σε φαρδιές γραμμές ενώ τα φαρδιά παλτά τα έχουμε δει και στα 80s. Η νέα τάση της αντδικής μόδας ξεφεύγει από τα μπεζ χρώματα και τις κλασσικές «βαρετές» γραμμές και έρχεται με ρούχα σχεδιασμένα για γίγαντες.

Το φαρδύ πουκάμισο

Η συγκεκριμένη τάση έρχεται σε κόντρα με όλους τους κανόνες του αντδικού ντυσίματος που ξέρουμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το απορρίψεις. Μπορείς να κάνεις τέλεια outfits και να νιώσεις πολύ άνετα. Φόρεσέ το με ένα μπλουζάκι από μέσα και παίξε με χρωματικές αντιθέσεις

Το φαρδύ παλτό

Μία τάση που θυμίζει 80s επανέρχεται στη μόδα. Φυσικά υπάρχουν διάφορα στυλ σε φαρδιά παλτά που θα ταιριάξουν με το στυλ και την προσωπικότητά σου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις σε ένα τέτοιο look είναι να μην υπερβάλλεις με άλλα πολύ φαρδιά ρούχα και να ντυθείς απλά. Το στυλ αυτό στα παλτά είναι αυστηρά casual και δεν ενδείκνυται για επίσημα ή smart casual outfits.

Το φαρδύ παντελόνι

Τα baggy παντελόνια έχουν επανέλθει στη μόδα από πέρυσι και μπορείς να κάνεις ένα look αλά 90s με ένα φαρδύ πουκάμισο και sneakers ή μποτάκια. Σε ένα τέτοιο look επίσης δεν πρέπει να το παρακάνεις με πολλά φαρδιά κομμάτια.

Συντάκτης: Ελισάβετ Μιχαλοπούλου
πηγή: all4z.gr