Η Τερψιθέα γιόρτασε την «Κόκκινη Κυριακή»

Ο Δήμος Γλυφάδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας για πρώτη φορά διοργάνωσαν σήμερα, στην περιοχή της Τερψιθέας, την «Κόκκινη Κυριακή», την οποίαν και απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι που πέρασαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους με όλες τις εκπλήξεις που τους περίμεναν.

Με επίκεντρο την περιοχή του Αγίου Τρύφωνα από τις 12 το μεσημέρι ξεκίνησαν τα χριστουγεννιάτικα «χάπενινγκς». Συγκεκριμένα, κεράσματα, όπως κόκκινο κρασί, χυμοί για παιδιά και χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα περίμεναν τους περίπου δύο χιλιάδες παρευρισκόμενους, ενώ τα παιδιά με τους γονείς τους έπαιξαν και διασκέδασαν πάνω στο 16θέσιο καρουζέλ, στο φουσκωτό σπιτάκι Άγιου Βασίλη, στο «Εργαστήριο Ταχυδρομείου Βορείου Πόλου» και στην πίστα ανταγωνιστικών παιχνιδιών τύπου «Survivor», που είχαν τοποθετηθεί από συνεργεία του Δήμου Γλυφάδας. Παράλληλα, Άγιοι Βασίληδες ψυχαγωγούσαν τους μικρούς καλεσμένους, μοιράζοντας χαμόγελα και βγάζοντας φωτογραφίες μαζί τους. Παράλληλα, δύο άμαξες με άλογα και με Άγιους Βασίληδες προσέφεραν μία αξέχαστη βόλτα σε όσους ανέβηκαν στους δρόμους της Τερψιθέας.

Φυσικά, δεν έλειψε και η χαρούμενη μουσική υπόκριση καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε άκρως εορταστικό και χριστουγεννιάτικο κλίμα, καθώς οι «BLOCOSWIGUEIRA» ξεσήκωσαν τον κόσμο με το μουσικό σύνολο των 20 κρουστών και τυμπάνων τους στους δρόμους του Αγίου Τρύφωνα, ενώ το ελληνικό «pop dance» συγκρότημα «Otherview», που αποτελείται από τους Βασίλη Κουμεντάκο, Δημήτρη Ίσαρη και Έλενα Τσαγκρινού, έδωσε μία μοναδική συναυλία έξω από τον πεζόδρομο του Αγίου Τρύφωνα, με γνωστά ελληνικά και ξένα κομμάτια που ξεσήκωσαν το κοινό κάθε ηλικίας.

Το παρών έδωσε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας, με το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, να αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας σήμερα εδώ και ένα ακόμα ευχαριστώ στον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, ώστε να πραγματοποιηθούν αυτές οι καθιερωμένες, πλέον, εκδηλώσεις. Φέτος για πρώτη φορά, πέρα από την «Κόκκινη Νύχτα», διοργανώσαμε και την «Κόκκινη Κυριακή» στην περιοχή της Τερψιθέας και, ευτυχώς, ο καιρός σήμερα είναι ευνοϊκός. Σας υποσχόμαστε ότι αυτήν την αγάπη και τη ζεστασιά που νιώθουμε όχι μόνο σήμερα, αλλά και καθημερινά, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να την ανταποδίδουμε με το έργο μας και του χρόνου θα είμαστε και πάλι εδώ για να ζήσουμε τέτοιες μοναδικές στιγμές».

Πηγή : iglyfada.gr