Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο παραλιακό κέντρο «Balux», στα Αστέρια Γλυφάδας, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, που οργάνωσε με “μαεστρία” ο πρόεδρός της Παναγιώτης Σκαλτσάς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Περισσότεροι από 800 καλεσμένοι έδωσαν το «παρών», άνθρωποι όλων των ηλικιών, μεταξύ των οποίων πολιτευτές, μέλη και υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Γλυφάδας, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, Άννα Καραμανλή, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Σοφία Βούλτεψη τα στελέχη του κόμματος Νίκος Παπάζογλου, Γιάννης Καλλιάνος, Τιτή Ντολαπτσή, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Σπανάκης, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο Γραμαμτέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης , Τάσος Γαϊτάνης, κ.ά.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, απηύθυνε χαιρετισμό, δίνοντας συγχαρητήρια στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας για τη γιορτή αυτή, ενώ ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Αφήνουμε πίσω μία δημιουργική χρονιά και μπαίνουμε σε μια χρονιά εκλογικών αναμετρήσεων, η οποία εύχομαι να είναι γεμάτη με επιτυχίες και να μπουν οι βάσεις για την αλλαγή που τόσο πολύ χρειάζεται η πατρίδα. Καλή τύχη και στον Γιώργο Πατούλη, γιατί χρειαζόμαστε μία δυνατή περιφέρεια».

Ο Γιώργος Πατούλης τόνισε πως «είναι επιτακτική ανάγκη να συσπειρωθούν όλοι οι Νεοδημοκράτες και να φέρουν την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια την καταστροφική διαχείριση της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και εύχομαι, με τη στήριξή σας, να μπορέσουμε να βάλουμε ένα τέλος σε όλο αυτό. Η Γλυφάδα είναι τυχερή που έχει για Δήμαρχο τον Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος έχει επιτελέσει εξαιρετικό έργο και χαίρομαι ιδιαίτερα για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

Ο Νίκος Δένδιας επεσήμανε την ανάγκη της άμεσης αλλαγής στη διακυβέρνηση της χώρας, καλώντας όλους τους Νεοδημοκράτες να κινητοποιηθούν και να ψηφίσουν για το μέλλον της πατρίδας τους και των παιδιών τους.

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικιλία φαγητών και κρασιών και να διασκεδάσουν και να χορέψουν με το μουσικό πρόγραμμα του τραγουδιστή Γιώργου Γιαννιά.

πηγή: iglyfada.gr