Η υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου έρχεται στο Xbox One στις 14 Νοεμβρίου

Γνωρίζαμε ότι το Xbox One θα αποκτούσε φέτος υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου, όμως τώρα γνωρίζουμε πότε αυτό θα γίνει ακριβώς.

Στις 14 Νοεμβρίου, η Microsoft με αναβάθμιση λογισμικού για όλα τα μοντέλα της οικογένειας Xbox One, θα φέρει την πολυπόθητη δυνατότητα, η οποία αρχικά θα είναι διαθέσιμη για λίγους τίτλους. Ο λόγος είναι ότι κάθε εταιρεία που αναπτύσσει παιχνίδια για την κονσόλα της Microsoft, θα πρέπει πρώτα να δει πως μπορεί να δουλέψει ο χειρισμός του παιχνιδιού της με το συνδυασμό πληκτρολογίου και ποντικιού, και στη συνέχεια να κυκλοφορήσει το κατάλληλο patch.

Πάντως από την πρώτη μέρα, το συγκεκριμένο συνδυασμό χειρισμού, θα υποστηρίζει ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι των τελευταίων ετών, το Fortnite, με αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα.

Άλλα παιχνίδια που θα διαθέτουν την κατάλληλη υποστήριξη μέσα στο μήνα είναι τα Warframe, Bomber Crew, Strange Brigade, Warhammer: Vermintide 2, War Thunder, X-Morph: Defense και  Deep Rock Galactic. Το ίδιο αναμένεται να γίνει αργότερα και με τα παιχνίδια  Children of Morta, Vigor, Warface, Wargroove, DayZ, Minion Masters, και Moonlighter

πηγή: insomnia.gr