Ιδιοκτήτης καφετέριας έκανε delivery κοκαΐνης στα νότια προάστια

Συνελήφθη μετά από έλεγχο των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ελευθερίου Βενιζέλου Γλυφάδα – Οι αστυνομικοί τον υποπτεύθηκαν και διαπίστωσαν ότι εκτός από καφέδες μετέφερε και αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη

Delivery κοκαΐνης στα νότια προάστια. Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ έπεσε 29χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας ο οποίος εκτός από διανομές καφέ, έκανε και delivery κοκαΐνης στην πελατεία της Βούλας, την Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Ο ντήλερ, συνελήφθη στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, μετά από έλεγχο των αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ελευθερίου Βενιζέλου Γλυφάδα.

Όταν διαπίστωσαν ότι η μηχανή Honda Astrea στην οποία επέβαινε ανήκει σε 42χρονο Αλβανό, την έκαναν φύλλο και φτερό και διαπίστωσαν ότι εκτός από καφέδες κουβαλούσε και πέντε αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας ενώ μετά από εντολή της διοικητού, έγινε έρευνα με αστυνομικό σκύλο στην οικία του στα νότια προάστια όπου βρέθηκαν και άλλες ποσότητες κοκαΐνης.


Μαζί με τον νεαρό ντήλερ συνελήφθη και η 22χρονη φίλη του ενώ αυτό που ψάχνουν οι αστυνομικοί είναι και άλλους συνεργούς του κυκλώματος αλλά και την ατζέντα του για να οδηγηθούν στους πελάτες που εκτός από καφέ ζητούσαν να κοκαΐνη για να φτιαχτούν. «Οι αστυνομικοί των τμημάτων ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής αλλά και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο της προστασίας του πολίτη και καταφέρνουν καίρια χτυπήματα σε κάθε μορφή εγκληματικότητας.

Όλο αυτό το διάστημα η ΕΛΑΣ πέρα από την αποτελεσματική αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού, δεν έπαψε ούτε στιγμή να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το έγκλημα. Η διοικητής του Α.Τ παρόλο που η υπόθεση φαινόταν απλή, λόγω της εμπειρίας της, αντελήφθη ότι έχει και άλλες διαστάσεις και μετά από έρευνα στην οικία του συλληφθέντα με αστυνομικού σκύλου διαπιστώθηκε ε ότι είχε αποκρύψει και άλλες ποσότητες κοκαΐνης» τονίζει στο protothema.gr o πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.