Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ Αθήνας

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ΔΥΠΑ διοργανώνει το Σάββατο και την Κυριακή 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023 (ώρες 10:00 – 18:00, στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO στο Μαρούσι Λεωφ. Κηφισίας 39, Μεγάλο Εμβολιαστικό Κέντρο “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”), με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 120 επιχειρήσεις με πάνω από 3000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας. Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν επίσης οκτώ εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, με  θεματικές:
1.“Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;”
2.“Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη;”.
Για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια, ενημερωθείτε και εγγραφείτε  κατά την προσέλευσή σας στην εκδήλωση. 
Επιπλέον, την Κυριακή 12/02/2023μπορείτε να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις Στελεχών Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων επιχειρήσεων.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες που αναζητούν εργασία. Η προεγγραφή είναι προαιρετική και αφορά στην επιλογή ώρας προσέλευσης (timeslot) για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Σε περίπτωση μη προεγγραφής ή συμπλήρωσης του ορίου προεγγραφών, είναι δυνατή και η επιτόπια εγγραφή σας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πότε;

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023

Πού;

Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO
Λεωφόρος Κηφισίας 39
151 23 Μαρούσι
Αττική, Ελλάδα