Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 01/07

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η διάθεση να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο και να κοινωνικοποιηθείς είναι διάχυτη. Οι κοντινοί σου άνθρωποι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς επιδιώκεις να βρεθείς και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους για ότι σε απασχολεί. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα ή σε εξωπραγματικές απαιτήσεις από τους άλλους οδηγώντας στην απογοήτευση. Προσοχή σε ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε δεσμεύεις σήμερα και να μην εμπιστεύεσαι πολλά από αυτά που ακούς.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μην επιτρέψεις σε παρερμηνείες να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή και να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες, σημαντικό είναι να μην αφεθείς στις ψευδαισθήσεις και απογοητευτείς.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές υποχρεώσεις και λογαριασμούς που μπορεί να έχεις εκκρεμότητα. Προσοχή πρέπει να δείξεις στην έντονη αδιαλλαξία που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος οικονομικές αποφάσεις και χειρισμούς που αργότερα θα μετανιώσεις ή στο να πιστέψεις πρόσωπα που μπορεί να θέλουν να σε εξαπατήσουν. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές οικονομικές κινήσεις για να προστατευθείς.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα ο πόθος κυριαρχεί, όμως λάθος αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση χαλώντας το κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι ανασφάλειες και πιθανή θλίψη πιθανά να μην επιτρέψει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στον έρωτα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δείχνεις τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο υποκειμενισμός και ο έντονος εγωκεντρισμός θα προκαλέσεις εντάσεις στις σχέσεις σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χρήζει ιδιαίτερης προσοχής σε ότι αφορά επιλογές για πιθανές συνεργασίες που μπορεί να σε απασχολήσουν, καθώς δείχνεις έτοιμος να εμπιστευτείς και να πιστέψεις πρόσωπα που μπορεί να μην δείχνουν τις πραγματικές τους προθέσεις και στο τέλος να εξαπατηθείς.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα η έντονη ευαισθησία που μπορεί να σε διακατέχει πιθανά να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έντονη είναι η ανάγκη να μείνεις μόνος, καθώς ο συναισθηματισμός είναι έντονος και οι αναμνήσεις δεν σου επιτρέπουν να κοινωνικοποιηθείς. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινές υποχρεώσεις που χρήζουν της προσοχή σου, καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δυσκολεύει ιδιαίτερα την ψυχολογία σου και καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι αναλάβεις γιατί θα δυσκολευτείς να ανταπεξέλθεις λόγω αμέλειας και απροσεξίας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις μέσω της τέχνης και της μουσικής για να αποφύγεις πιθανή θλίψη.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα έντονες είναι οι ευαισθησίες που εκδηλώνεις και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς ακόμα και από το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια πληγές ενισχύοντας την εσωστρέφεια.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς είναι έντονη η διάθεση για να επικοινωνήσεις νέες ιδέες και επαναστατικές απόψεις που έχεις. Οι συλλογικές δράσεις είναι αυτές που σε ευχαριστούν και νιώθεις ότι αποδίδεις τα μέγιστα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για στόχους που μπορεί να έχεις και να κάνεις κινήσεις που δεν θα ευοδώσουν. Προσοχή σε πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να υπόσχονται πολλά αλλά δεν είναι ειλικρινή.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα η σκέψη θολώνει και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να παρεξηγήσεις το ταίρι σου ή να μην αντιληφθείς τι θέλει να σου προτείνει σε ότι αφορά τους κοινούς σας στόχους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό περίγυρο, αμφίβολες είναι όμως οι πραγματικές προθέσεις.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτές μπορεί να σου προκαλούν άγχος και νευρικότητα. Σημαντικό είναι για εσένα να χειριστείς με υπευθυνότητα και μεθοδική προσέγγιση ότι αναλάβεις για να δείξεις την πραγματική επαγγελματική σου αξία. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες προτάσεις για συνεργασίες που να φαίνονται ελκυστικές, όμως πιθανά να κρύβονται πράγματα που να μην βλέπεις ξεκάθαρα και στο τέλος να απογοητευτείς. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε προφυλάξει, αρκεί να την ακούσεις.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα πιθανά προβλήματα και απογοήτευση από τον επαγγελματικό χώρο δύσκολα δεν θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σου δώσει ονειρική διάσταση, όμως καλό είναι να μην είσαι ευκολόπιστος.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν. Επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να υπάρξουν που δείχνουν να ανοίγουν νέους δρόμους για εσένα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει θολό τοπίο σε ότι αφορά τις επιδιώξεις σου και πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα υποσχεθούν πολλά αλλά δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά. Σημαντικό είναι να μην ξεφύγεις στην κατανάλωση ποτού γιατί μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα η αισιόδοξη και χαρούμενη ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεαστεί από πιθανές επιδιώξεις ή απαιτήσεις που έχεις από το ταίρι σου που δεν είναι πραγματοποιήσιμες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, πρόσεξε γιατί ο χρόνος θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Θυμήσου ότι η καχυποψία μόνο εμπόδια θα βάλει στην όποια εξέλιξη, άφησε την διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες σε οικονομικά θέματα που μπορεί να προκαλέσουν απώλειες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μην είσαι εύπιστος και να μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια που πιθανά είναι κούφια.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα καχυποψία και λάθος αντίληψη των πραγμάτων μπορεί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις που θα δονήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ανασφάλειες και φόβοι θολώνουν τη σκέψη και δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με τον έρωτα.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ανάγκη να υπάρχουν καλές σχέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο είναι κυρίαρχη. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να σε οδηγήσει σε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις που δεν σε ικανοποιούν, καλό είναι να εκφράσεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις σε συνεργασίες και να πάρεις αποφάσεις που τελικά δεν θα ευοδώσουν.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μην αφήνεις τις ευαισθησίες να διαστρεβλώνουν την πραγματική εικόνα της σχέσης σου, γιατί θα απογοητευτείς από πιθανές υψηλές απαιτήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που όμως μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενη αλλά καλό είναι να μην δείξεις άμεσα απόλυτη εμπιστοσύνη.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα σε καθημερινό επίπεδο και στη δουλειά που μπορεί να σε φορτίζουν και να εκνευρίζεσαι. Καλό είναι να αποφύγεις την επικριτικότητα γιατί θα προκαλέσεις εντάσεις κυρίως με συναδέλφους σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια για αντικειμενική και ξεκάθαρη κρίση και πιθανό είναι να κάνεις αποφάσεις βασιζόμενος στο συναίσθημα που δεν θα σε βοηθήσουν στην επίλυση των ζητημάτων σου. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα θα επηρεάσουν τις εργασιακές σχέσεις.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα η καθημερινότητα είναι κουραστική και το έλλειμμα καθαρής σκέψης μπορεί να οδηγήσει στο να εκτονώσεις τα νεύρα σου στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και οι ευαισθησίες που εκδηλώνονται δεν αφήνουν περιθώρια να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το κέφι σου βρίσκεται στα ύψη, γι’ αυτό και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέα ή με το ταίρι σου και να διασκεδάσεις, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με την τέχνη είναι έντονη, καθώς είναι αυτή που σου δημιουργεί κύματα ευφορίας. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις στη σχέση σου και να έχεις απαιτήσεις από το ταίρι σου που να είναι υπερβολικές και στο τέλος να απογοητευτείς. Προσοχή σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να δείχνουν παραμυθένιες αλλά δεν θα είναι.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα καλό είναι να είσαι ξεκάθαρος με το ταίρι σου, γιατί σκέψεις και υποθέσεις θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, καλό είναι όμως να μην δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη

Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η διάθεσή σου να βρίσκεσαι με πρόσωπα της οικογένειας είναι έντονη. Σημαντικό είναι να ελέγξεις την κυκλοθυμία που μπορεί να εκδηλώσεις γιατί θα δημιουργήσει εντάσεις. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν και καλείσαι να τα τακτοποιήσεις. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει ιδανική εικόνα σε σχέση με ακίνητα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και αυτό να οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις και το τέλος στην απογοήτευση. Οι συναισθηματικές σου εξάρσεις πιθανά να εκτονωθούν σε πρόσωπα της οικογένειας με δυσάρεστες συνέπειες.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μην αφήσεις την υπερευαισθησία να κυριαρχήσει δημιουργώντας σου ανασφάλειες που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κυκλοθυμικές τάσεις και πιθανή θλίψη δεν επιτρέπουν να αφεθείς στον έρωτα

πηγή: Σμάρω Σωτηράκη / e-zwdia.gr