Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 03/05

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και είναι σημαντικό για εσένα να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου στους γύρω σου και κυρίως στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου. Διεκδικείς να σε ικανοποιήσουν και αυτό μπορεί να εντείνει τον εγωισμό, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει κατακόρυφα τον υποκειμενισμό και δεν αποκλείεται να γίνει σκληρός και δηκτικός με τους γύρω σου θέλοντας να υποστηρίξεις τις απόψεις σου και να επιβάλεις τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες, δημιουργώντας έντονες προστριβές.

Σήμερα ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί δεν αποκλείεται να προκληθούν συγκρούσεις, καθώς δείχνεις απίστευτη υπομονή να επιβάλεις τις απόψεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία πρόσεξε όμως γιατί η διάθεση για αντιπαραθέσεις στην επικοινωνία θα προκαλέσει προβλήματα.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η μοναχικότητα είναι έντονη, καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Οι δυσκολίες στην καθημερινότητά μπορεί να είναι αρκετές, καθώς υπάρχει έλλειμμα συγκέντρωσης γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τον υποκειμενισμό, τους φόβους, την ανασφάλεια και δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί αυτό άμεσα σε πρόσωπα της καθημερινότητας ή πρόσωπα του παρελθόντος που πιθανά να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Σήμερα δείξε προσοχή στην επικοινωνία με το ταίρι σου και άφησε στην άκρη ανασφάλειες και απωθημένα γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να επικοινωνήσουν μαζί σου δημιουργώντας σου έντονη ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα με τον τρόπο που θα τους αντιμετωπίσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η ανάγκη να βρεθείς με τα φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη. Σημαντικό είναι για εσένα να εκφράζεις απόψεις πρωτοποριακές και επαναστατικές που μπορεί να συμπαρασύρουν τους φίλους σου και να θέσετε μαζί από κοινούς στόχους που μπορείτε να πετύχετε. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα, δημιουργεί καχυποψία, διάθεση επιβολής και χειρισμού, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην επικοινωνία με το φιλικό σου περιβάλλον.

Σήμερα είναι προτιμότερο να αποφύγεις συζητήσεις για κοινούς στόχους με το ταίρι σου γιατί δεν αποκλείεται να προσπαθείτε να επιβληθείτε ο ένας τον άλλον και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, όμως η επιθετική διάθεση σου μπορεί να χαλάσει την όποια εξέλιξη.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και πιθανές υποχρεώσεις ή ευθύνες που έχεις επωμιστεί και μπορεί να σε αγχώνουν. Είναι σημαντικό για εσένα να αναγνωριστεί η προσπάθειά σου και να υπάρξει η πολυπόθητη εξέλιξη στην καριέρα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει τη νευρικότητα, τον υποκειμενισμό και τη διάθεση για λεκτικές συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για την επαγγελματική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να προσπαθήσεις να αποφύγεις τις εντάσεις.

Σήμερα οι εντάσεις της δουλειάς μπορεί να μεταφερθούν στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθεί φόδρα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, πρόσεξε όμως γιατί η δηκτική σου διάθεση θα ενοχλήσει.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και έχεις ανεβασμένη διάθεση, ιδιαίτερα αισιόδοξη και το πιθανότερο είναι να προγραμματίσεις να βγεις να διασκεδάσεις με πρόσωπα που έχεις κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα, όπου μπορείς να πραγματοποιήσεις μοναδικές συζητήσεις αφήνοντας πίσω τα τετριμμένα της καθημερινότητας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί εκρηκτικές συνθήκες σε επίπεδο επικοινωνίας, καθώς μπορεί να γίνεις έντονα υποκειμενικός και φανατικός και αυτό να οδηγήσει σε έντονη σύγκρουση με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου.

Σήμερα κράτησε την αισιοδοξία στα ύψη και απέφυγε το να επιβάλεις την άποψή σου στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως γιατί η φανατική και επιβλητική σου διάθεση θα χαλάσει την όλη ατμόσφαιρα.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η ένταση είναι ακόμα στα ύψη, καθώς υπάρχει διαρκής εκνευρισμός που δεν μπορείς να εξηγήσεις από πού προέρχεται. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις σε σχέση με οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις, καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα υποκειμενικός, επιβλητικός και σκληρός με τους συνομιλητές σου και αυτό να προκαλέσει εμπόδια στην επίλυση των οικονομικών συστημάτων.

Σήμερα η ανασφάλεια εντείνεται, οι φόβοι έρχονται με ορμή στην επιφάνεια και δεν είναι απίθανο να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι άκρως σημαντικές, καθώς έχει την έντονη ανάγκη να υπάρξει αρμονία και ισορροπία σε αυτές αφού ο φόβος της μοναξιάς είναι μεγάλος. Πιθανές είναι οι κινήσεις για νέες συνεργασίες λόγω της έντονης αίσθησης που έχει για το ποια είναι αυτή που σου ταιριάζει κατάλληλα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνουν το κλίμα στην επικοινωνία και δεν αποκλείεται να γίνεις ιδιαίτερα δηκτικός, χειριστικός και άκρως υποκειμενικός με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου προκαλώντας έντονες συγκρούσεις.

Σήμερα απέφυγε να κάνεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου σήμερα γιατί οι ανταγωνιστικές και συγκρουσιακές διαθέσεις θα προκαλέσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία, ιδιαίτερη προσοχή όμως να δείξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί μπορεί να δυναμιτίσεις το κλίμα.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η καθημερινότητα είναι έντονη και φορτική, καθώς οι υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχουν προκύψει αυξάνουν την πίεση και ανατρέπουν τον προγραμματισμό σου. Πρόσεχε ιδιαίτερα που εκτονώνεις την ενέργειά σου, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να βάλεις στην καθημερινότητά άσκηση ή κάποιο σπορ για να ισορροπήσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει με συναδέλφους σου, καθώς ο έντονος υποκειμενισμός και η διάθεση να γίνεις άκρως δεκτικός και σκληρός μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα.

Σήμερα μην επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες προσπαθώντας να επικρίνεις το ταίρι σου γιατί η ένταση θα κορυφωθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη καθημερινότητα και ο εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι στο να διασκεδάσεις, να χαρείς την κάθε στιγμή, να παίξεις και κυρίως στρέφεσαι σε ότι αφορά το σύντροφό σου και πώς να ανανεώσεις τη σχέση σου. Δημιουργικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να βάλεις το πρόγραμμά σου θέατρο και κινηματογράφο, καθώς είναι αυτό που σε ικανοποιεί απόλυτα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, αφού γίνεσαι σκληρός, επιτακτικός και ιδιαίτερα εγωκεντρικός με δυσάρεστες συνέπειες.

Σήμερα είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου σήμερα γιατί η εξέλιξή τους το πιθανότερο είναι να μην είναι θετική. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ο τρόπος που εκφράζεται και επικοινωνείς μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και είναι γεγονός ότι έχεις έντονη την ανάγκη να έρθει σε επαφή με τις ρίζες σου, γι’ αυτό στρέφεσαι στο οικογενειακό σου περιβάλλον για να νιώσεις ζεστασιά, τρυφερότητα, ασφάλεια. Αναμνήσεις και αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να εντείνει το συναισθηματισμό και την κυκλοθυμία. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς πιθανό είναι να προσπαθήσεις να χειριστείς και να επιβληθείς στα οικεία σου πρόσωπα προκαλώντας δυσάρεστες εξελίξεις.

Σήμερα είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί κυκλοθυμία και ο υποκειμενισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και πιθανές ανασφάλειες δεν σε αφήνουν περιθώριο να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και η διάθεση να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος είναι διάχυτη. Το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να συζητήσεις χαλαρά μαζί τους παίρνοντας όμορφα την ώρα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το Τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω αυξάνει τον εκνευρισμό, τον υποκειμενισμό και τη διάθεση να επιβληθείς στους γύρω σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προστριβές και να χαλάσει η ωραία ατμόσφαιρα με τα κοντινά σου πρόσωπα.

Σήμερα η μεταβαλλόμενη διάθεση, ο υποκειμενισμός και η τάση επιβολής θα δημιουργήσουν προβλήματα σε συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία προσεκτικός, όμως θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί η σκληρότητα θα δημιουργήσει αρνητικές προεκτάσεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Είναι ιδανική μέρα για να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, καθώς σου δημιουργούν έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή και το τετράγωνο τους με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου προκαλεί έντονη καχυποψία, αδιαλλαξία και υποκειμενισμό, χαρακτηριστικά που δεν θα βοηθήσουν στο να ολοκληρωθούν οι οικονομικές σου συναλλαγές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να καταφέρεις το θετικότερο για εσένα.

Σήμερα η κτητικότητα και η επιβλητικότητα σου μπορεί να είναι αιτία σύγκρουσης με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία όμως μην προσπαθήσεις να κυριαρχήσει γιατί θα χάσεις.

πηγή: e-zwdia.gr