Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 03/06

Κριός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα σε κινητοποιεί σε νέα ξεκινήματα που έχουν σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, καθώς η πειθώ των επιχειρημάτων σου μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες για σημαντικές νέες συμφωνίες. Οι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον περνούν σε νέο επίπεδο, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να περιορίσεις το συναισθηματισμό που μπορεί να μη σε αφήνει να βλέπεις ξεκάθαρα τις κινήσεις και τις συμπεριφορές των γύρω σου. Ιδανικό ξεκίνημα μπορεί να υπάρχει σε ότι αφορά γνώσεις που σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο επικοινωνίας στην προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου το και προσπάθησε να περάσεις μοναδικά σήμερα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον κοντινό περίγυρο που θα σηματοδοτήσει μία νέα πορεία στον έρωτα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα σε καλεί να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, γι’ αυτό μην διστάσεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να μη σου επιτρέπουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Το πάθος μεγαλώνει και ο ερωτισμός μπορεί να κατακλύσει τη σχέση σου, προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός, η κτητικότητα και η ισχυρογνωμοσύνη μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν στην προσωπική σου ζωή και να δονήσουν για τα καλά την πορεία της σχέσης σου.

Σήμερα αφέσου στον πόθο και στην έξαψη και μην επιτρέψεις στην καχυποψία και στην κτητικότητα να δημιουργήσουν εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει που θα απογειώσει τον αισθησιασμό και θα σε γεμίσει σιγουριά.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα σε καλεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πιθανές είναι σήμερα νέες προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να είναι ωφέλιμες για εσένα, ο δυναμισμός και ενεργητικότητας σου δεν σε αφήνουν να μην πάρεις γρήγορες και δραστικές αποφάσεις και να κάνεις γρήγορα βήματα για την εξέλιξή σου. Θυμήσου μόνο ότι εγκλωβισμένος στον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό μόνο προβλήματα θα προκληθούν, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να τα αποφύγεις.

Σήμερα οι προσωπικές ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες απασχολούν τη σχέση σου σήμερα και είναι βέβαιο ότι ο/η σύντροφός σου θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα δρομολογήσει μία νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα σου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο δρόμο σε ότι αφορά το παρελθόν αφήνοντας πίσω σου βαρίδια και ψυχολογικά τραύματα που μπορεί μέχρι τώρα να σε έχουν ταλαιπωρήσει. Θυμήσου ότι ο συναισθηματισμός είναι έντονος και αυτό πιθανά να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις ή ψευδαισθήσεις που δεν θα επιτρέψουν να πάρεις τις σωστές για σένα αποφάσεις. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική και τη διαίσθηση και είναι βέβαιο ότι αυτά τα δυο σου όπλα θα δώσουν τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για εσένα απελευθερώνοντας σε από οτιδήποτε βάζει εμπόδια στην πορεία σου.

Σήμερα ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα απογειώνονται, καθώς επιδιώκεις να ζήσεις υπέροχες στιγμές μακριά από όλους και όλα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν που θα ζητήσουν μία νέα ευκαιρία από εσένα.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα σου δίνει την ευκαιρία να θέσεις νέους στόχους και όνειρα και να κάνει σημαντικές κινήσεις ώστε να τα επιτύχεις, όμως θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος σε ότι αποφασίσεις, καθώς ο συναισθηματισμός θα είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Νέα πρόσωπα μπορεί να μπουν στη ζωή σου μέσα από το φιλικό περιβάλλον που πιθανά να σταθούν αρωγοί σε όποια καινούργια προσπάθεια επιδιώξεις ή να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Οι συλλογικές προσπάθειες είναι αυτές που κυρίως σε ικανοποιούν, γι’ αυτό στρέφεσαι στο να δουλέψεις ομαδικά.

Σήμερα νέους στόχους και όνειρα μπορεί να θέσεις από κοινού με τον/η σύντροφό σου, μη χάσεις την ευκαιρία αυτή γιατί θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον για να δώσει άλλη διάσταση στον έρωτα.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα πιθανά να φέρει σημαντικές νέες ευκαιρίες σε ότι αφορά την καριέρα σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που να σου δίνουν σημαντική ώθηση ή ανάληψη νέας θέσης ευθύνης που θα ανοίξει δρόμους για την προσωπική σου εξέλιξη και αναγνώριση. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις την όποια κατάσταση με λογική και στωικότητα και να μην υποκύψεις σε πιθανές εγωιστικές τάσεις, υποκειμενισμό και αδιαλλαξία που θα σου δημιουργήσουν ζητήματα και δεν θα σου επιτρέψουν να αντιληφθείς άμεσα τι είναι αυτό που σου δίνει την καλύτερη δυνατή λύση για εσένα.

Σήμερα πιθανές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να περιορίσουν το χρόνο με το ταίρι σου, φρόντισε να διαχειριστείς έτσι τη μέρα σου για να αποφύγεις τη μουρμούρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα σου δίνει ώθηση για να ανοίξεις τα φτερά σου σε σπουδαίες και σεμινάρια που αφορούν πραγματικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα είναι σου ανοίξουν το δρόμο για το εξωτερικό και οι επαφές με πρόσωπα εκτός χώρας που μπορούν να είναι καθοριστικές για την προσωπική σου ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου και οι σχέσεις μαζί τους πιθανόν να σε απασχολήσουν, μην επιτρέψεις το συναισθηματισμό να θολώσει την πραγματικότητα για να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις.

Σήμερα μοναδικές στιγμές διασκέδασης μπορείς να απολαύσεις σήμερα με το ταίρι σου, άρπαξε την ευκαιρία και ξεφάντωσε μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία άμεσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και κέφι για τη ζωή.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα σου δίνεται η δυνατότητα έχει άλλες επιλογές σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς η διαίσθηση εντείνεται και δεν αποκλείεται να δρομολογήσει στις καλύτερες δυνατές λύσεις για εσένα που θα σου δώσουν ανάσα σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο. Ιδιαίτερα προσεκτικός όμως θα πρέπει να είσαι καθώς πιθανές αυταπάτες μπορεί να ωραιοποιήσουν την όποια κατάσταση προκύψει για το εμπιστεύσου το ένστικτό σου και είναι βέβαιο ότι θα βγεις κερδισμένος.

Σήμερα το πάθος και ο ερωτισμός απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή, μόνο μην επιτρέψεις τις ανασφάλειές σου να σε οδηγήσουν σε εκρήξεις που θα κοστίσουν.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει που θα ταλανίζει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της ερωτικής σου ζωής.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα μπορεί να φέρει σημαντικές συνεργασίες στο προσκήνιο και να σου δοθεί η ευκαιρία να εξελιχθεί σε επαγγελματικό επίπεδο άσπρος σημαντικά. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για νέα πράγματα, πρόσεξε όμως γιατί η κρίση σου μπορεί να θολώνει λόγω έντονη συναισθηματικότητα  και τάσεις για εξιδανίκευση της κατάστασης, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Πιθανό είναι να παρθούν σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή ανοίγοντας ένα νέο κύκλο με το ταίρι σου.

Σήμερα  η συντροφικότητα και η ανάγκη να είσαι κοντά με το ταίρι σου παίζει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα σου δίνει την ευκαιρία για νέες προτάσεις που μπορεί να αλλάξουν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε εργασιακό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου. Η ευαισθησία και η διάθεση να δεις την όποια κατάσταση με  θετική σκέψη μπορεί να σε οδηγήσει στο να μην έχεις ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων, γι’ αυτό άφησε το συναισθηματισμό στην άκρη, επικεντρώσου στη λογική και στο ρεαλισμό και πάρε τις σωστές αποφάσεις για την προσωπική σου πορεία.

Σήμερα ευθύνες σε εργασιακό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και να την εκτονώσεις στο ταίρι σου να είσαι προσεκτικός.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, άφησε τη μιζέρια και την γκρίνια στην άκρη.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα ανοίγει νέες προοπτικές σε ότι αφορά δημιουργικές δράσεις που μπορεί να υπάρχουν και θέλεις να προωθήσεις. Ο έρωτας αποτελεί καταλυτικό κομμάτι της ζωής, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αναστατώσουν  και θα σε οδηγήσουν στο να εκφραστείς άμεσα και δυναμικά. Πιθανό είναι επίσης να οδηγηθεί η ήδη υπάρχουσα σχέση σου σε άλλο επίπεδο, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος απογειώνονται. Μην κάνεις το λάθος όμως και βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού ο χρόνος θα δείξει πραγματικά ποιος ήρθε δίπλα σου για να μείνει και ποιος δεν έχει θέση στη ζωή σου.

Σήμερα σημαντικές αποφάσεις μπορούν να παρθούν για την προσωπική σου ζωή που θα είναι καταλυτικές για τη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα απογειώσει τον αισθησιασμό και τον πόθο και θα σε βάλει σε νέα μετερίζια.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα τα ξημερώματα ανοίγει ένα νέο κύκλο σημαντικών οικογενειακών ζητημάτων που μπορεί να προκύψουν και δεν αποκλείεται να κληθείς να λύσει ζητήματα ή να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που μπορεί μέχρι τώρα να σε προβλημάτισαν θέλοντας να μην κουβαλάς πια βάρη του παρελθόντος που σου στοιχίζουν. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε σχέση με την ακίνητη περιουσία με αγοραπωλησίες, μετακόμιση ή ενοικίαση, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί η κρίση σου να μην είναι ξεκάθαρη και να πάρεις αποφάσεις που τελικά δεν θα σε γνωρίσουν. Η έναρξη της δικής σου οικογένειας είναι πολύ πιθανόν να προκύψει.

Σήμερα η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός απογειώνουν το συναίσθημα και δημιουργούν ιδανικό κλίμα για έντονη θαλπωρή  σε μοναδικές στιγμές για δύο με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

πηγή: Σμάρω Σωτηράκη / peoplegreece.com