Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 04/06

Κριός
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή το απόγευμα ευνοεί εξαιρετικά συζητήσεις με πρόσωπα σου κοντινού του περιβάλλοντος που μπορούν να σου ανεβάσουν το κέφι. Πρόσεξε γιατί ο υποκειμενισμός και η νευρικότητα μπορεί να αλλάξουν το όλο κλίμα και να επηρεάσουν αρνητικά. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και αλλάζει τη διάθεση σου, καθώς θέλεις να βρεθείς με την οικογένειά σου, να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου και να νιώσεις ασφάλεια και θαλπωρή. Η κυκλοθυμία εντείνεται λόγω των αναμνήσεων που κατακλύζουν το μυαλό σου, δείξε προσοχή. Σήμερα ο ρομαντισμός αυξάνεται κατακόρυφα, καθώς αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά στο προσωπικό σου χώρο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, καθώς επικοινωνιακά δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις και συναλλαγές σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, καλό είναι βέβαια να είσαι διαλλακτικός γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα δυσκολέψουν την εξέλιξη των πραγμάτων. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο, η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα θέλοντας να περάσεις χαλαρές στιγμές επικοινωνώντας και συζητώντας για διάφορα θέματα. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου. Σήμερα η διασκέδαση και η επικοινωνία μπορούν να λειτουργήσουν ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το στενό σου περιβάλλον, καθώς το κέφι και το χιούμορ σου εντυπωσιάζουν.

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και η σύνοδος της με τον Ερμή μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις και συζητήσεις σε ότι αφορά νέες συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν, αλλά παράλληλα και να έχεις τη διάθεση να εκφράσεις άμεσα τις συναισθηματικές σου ανάγκες θέλοντας τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να τις ικανοποιήσουν. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και το μυαλό σου στρέφεται σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν, καθώς θέλεις να τα τακτοποιήσεις και προσπαθείς να χαράξεις τις προτεραιότητες για να δράσεις άμεσα με την πρώτη ευκαιρία. Σήμερα το πάθος απογειώνεται, καλό είναι βέβαια να εκλείψει η αδιαλλαξία γιατί τα προβλήματα θα είναι έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα εντείνουν τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό.

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή σε βοηθά να εκφράσεις άμεσα παράπονα ή απογοητεύσεις που έχουν υπάρξει από παρελθούσες καταστάσεις, πρόσεξε όμως γιατί ο συναισθηματισμός δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα και μπορεί να ξεσπάσεις με έντονο τρόπο. Το βράδυ περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς με το δυναμισμό, τη ζωντάνια και την ενεργητικότητα σου. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή. Σήμερα ο δυναμισμός σου γίνεται εμφανής και στην σχέση σου, πρόσεχε μόνο γιατί ο υποκειμενισμός και ο εγωκεντρισμός μόνο εντάσεις μπορούν να προκαλέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η είσαι ο πρωταγωνιστής της βραδιάς και αυτό δεν μπορεί να μην εντυπωσιάσει νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σου.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή σε βοηθά να εκφράσεις άμεσα στο φιλικό σου περιβάλλον πιθανές ιδέες και απόψεις που μπορεί να έχεις και να ενδιαφέρουν, καθώς θέλεις να θέσεις στόχους επιδιώκοντας κάποια πρόσωπα να σταθούν αρωγοί δίπλα σου για την επίτευξή τους. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και επιδιώκει στη μοναχικότητα, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με έντονο συναισθηματισμό λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο φως και δεν σου είναι εύκολο να τις αντιμετωπίσεις. Η τέχνη και η μουσική είναι οι καλύτερες διέξοδοι για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να βρει τις κατάλληλες διεξόδους. Σήμερα μοναδικές στιγμές για δύο μπορεί να υπάρξουν, καθώς η τρυφερότητα απογειώνει τη σχέση σου και την οδηγεί σε άλλη διάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές του παρελθόντος είναι πολύ πιθανές που μπορεί να θέλουν και πάλι να έχουν θέση στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ευνοήσουν καταλυτικά την καριέρα σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να δείξεις το πνεύμα που κίνησε, τον τρόπο που σχεδιάζεις τις οποίες δράσεις σου, το πώς λειτουργείς εν γένει στον επαγγελματικό τομέα. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και είναι σημαντική ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα, να επικοινωνήσεις μαζί τους και να εκφράσεις με δυναμισμό και επαναστατικότητα πιθανές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν. Σήμερα η παρέα με φίλους μόνο ευχάριστες στιγμές θα φέρει για εσένα και το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να το εκμεταλλευτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πού να δρομολογήσει εξελίξεις στον έρωτα.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν σχέση με σπουδές και σεμινάρια που θέλεις να συμμετέχεις, αλλά και πιθανά νομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν επιδιώκοντας να τα δρομολογήσεις. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και πιθανά να αυξάνεται το άγχος, καθώς σκέφτεσαι τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις που αυξάνονται σημαντικά. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και να είσαι βέβαιος ότι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις, ακόμα και στις δυσκολότερες προσκλήσεις. Σήμερα μην επιτρέψεις σε επαγγελματικές έννοιες να χαλάσουν τις στιγμές που μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου και να ξεφύγεις από κάθε άγχος. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσουν τον ερωτισμό και την αισιοδοξία.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή πιθανά να σε ωθήσει σε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν, εμπιστεύσου σου το ένστικτο και την κρίση σου και μην διστάσεις να κινηθείς σε ότι θεωρείς ότι μπορεί να σου αποφέρει πολλά. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και εκτοξεύει το κέφι στα ουράνια, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς με το να κανονίσεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις και να ξεφαντώσουν φλερτάροντας και διασκεδάζοντας μέχρι τελικής πτώσεως. Σήμερα το ερωτικό παιχνίδι και η χαρά πρωταγωνιστούν στη σχέση σου και δίνουν άλλη δυναμική και διάθεση σε εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να νιώσεις ότι πετάς.

Τοξότης
Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς έχεις τη διαλλακτικότητα και την άμεση αντίληψη να καταλάβεις ποιες είναι αυτές που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά για εσένα. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο, η εσωστρέφεια γίνεται αισθητή, ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο φως και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου λόγω της έντονης καχυποψίας και της ζήλιας που μπορεί να σε κατακλίσει. Το πάθος και η συγχώνευση μαζί του θα αποτρέψει τις εντάσεις. Σήμερα μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να κυριαρχήσουν και να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, αφέσου στο πάθος και στον ερωτισμό και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να σου κόψει την ανάσα και να φέρει πρωτόγνωρα συναισθήματα στην επιφάνεια.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή σε βοηθά να δώσεις άμεσα λύσεις σε ότι αφορά εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει μέσω συζητήσεων που μπορεί να υπάρχουν σε συναδελφικό επίπεδο. Πιθανές είναι με συμφωνίες ή σχέδια που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στον εργασιακό χώρο. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και ήρθε η ώρα να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να δεχθείς όποια πρόσκληση και αν υπάρξει για να περάσεις καλά είτε με το ταίρι σου είτε με πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει. Σήμερα η ανάγκη για συντροφικότητα είναι μεγάλη, εκμεταλλεύσου την καλή επικοινωνία και την ανάλογη διάθεση για να περάσει σε υπέροχες Στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορούν να προκύψουν, καθώς πρωταγωνιστείς στο ερωτικό παιχνίδι και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να υπάρξουν συζητήσεις για την προώθηση πιθανών δημιουργικών δράσεων που σε ενδιαφέρουν ή να υπάρξει επικοινωνία με το ταίρι σου για να επιλύσετε πιθανά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο και πιθανές αγγαρείες και ευθύνες στον εργασιακό χώρο μπορεί να σε αγχώνουν, άφησε στην άκρη οτιδήποτε σε κάνει να γκρινιάζεις γιατί αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα. Σήμερα μην επιτρέψεις στη ρουτίνα της καθημερινότητας να εισβάλει στη σχέση σου και να δημιουργήσει προβλήματα, καλό είναι να απολαύσεις την κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα ανεβάσει κατακόρυφα το ερωτικό παιχνίδι και τη χαρά.

Ιχθύες
Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και η σύνοδος της με τον Ερμή σε ωθεί στο να πρωταγωνιστήσεις σε οικογενειακές συζητήσεις, καθώς αναλαμβάνεις πιθανά να επιλύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν και να χρειάζεται να δρομολογηθούν. Προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός και πιθανή νευρικότητα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Το βράδυ περνάει στον Καρκίνο, το κέφι ανεβαίνει και είναι πιθανό να επιδιώξεις να βγεις με παρέες θέλοντας να διασκεδάσεις, να απολαύσεις κάθε στιγμή της βραδιάς, να επιδιώξεις να φλερτάρεις, καθώς θέλεις να τραβήξεις την προσοχή και τίποτα δεν σε σταματά. Σήμερα μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, καθώς η διασκέδαση θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα, καθώς η λάμψη και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

πηγή: Σμάρω Σωτηράκη / peoplegreece.com