Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 06/06

Ζώδια 6 Ιουνίου 2019, ημερήσιες προβλέψεις. Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει.

Κριός
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και εντείνει την κυκλοθυμία και τη μεταβαλλόμενη διάθεση, καθώς αναμνήσεις έρχονται στο νου και προκαλούν εσωστρέφεια. Οι συζητήσεις με την οικογένεια παίζουν σημαντικό ρόλο και πιθανό να σου ζητηθεί να λύσεις θέματα που μπορεί να προκύψουν. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια έντονες αντιπαραθέσεις σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς απωθημένα και ενοχές που έρχονται στην επιφάνεια σε οδηγούν στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς στο περιβάλλον σου με απότομο και εριστικό τρόπο. Πρόσεξε γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα ανασφάλειες και φόβοι έρχονται στην επιφάνεια και η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να δυναμιτίσει την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η σκοτεινές σκέψεις και νευρικότητα πιθανά να μην σου επιτρέψουν να επικεντρωθείς στον έρωτα.

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο δείχνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να βρεθείς με τα κοντινά σου πρόσωπα, καθώς η διάθεση να επικοινωνήσεις είναι έντονη και επιδιώκεις να συναντηθείς και να συζητήσεις για θέματα που μπορούν να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και να περάσεις όμορφα. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανά τον εκνευρισμό και την διάθεση να κατευθύνεις τη συζήτηση εκεί που επιθυμείς, κάτι που θα προκαλέσει έντονες προστριβές αν δεν καταφέρεις να χαμηλώσεις τους τόνους και δεν διαχειριστείς την εριστική σου διάθεση.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα η επικοινωνία θα είναι δύσκολη με το/η σύντροφό σου, καθώς μπορείς να πεις σκληρά λόγια στην προσπάθειά σου να επιβάλεις τη γνώμη σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, μην αφήσεις όμως στους φόβους να κυριαρχήσουν γιατί τα υποσυνείδητα παιχνίδια μόνο δυσάρεστες εξελίξεις θα φέρουν.

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ασφάλειες, καθώς θέλεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σου προκαλούν ανασφάλεια. Η οικονομική σου διαχείριση καθορίζει και την αυτοπεποίθησή σου, κάτι που θα πρέπει να διαχωρίσεις. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια έντονες αντιπαραθέσεις για οικονομικούς λόγους με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι, πρόσεχε πιθανές συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις. Ανασφάλειες και φόβοι μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς την προσωπική σου ζωή.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα η κτητικότητα μπορεί να κάνει την εμφάνισή της, οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι έντονες αν δεν συγκρατήσεις τη νευρικότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, όμως η έντονη καχυποψία και οι φόβοι μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στις προσωπικές σου συναισθηματικές ανάγκες. Είναι σημαντικό για εσένα να εκφραστείς και να τραβήξεις την προσοχή, γι’ αυτό βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε νέες συνεργασίες, καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις κινήσεις για την εξέλιξή τους. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο εις βάρος σου, προσπάθησε να δείξεις ψυχραιμία για να μην υπάρξουν οριστικές ρήξεις.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα ζήλια και απωθημένα έρχονται στο προσκήνιο στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, μόνο που η διάθεση να επιβληθείς μόνο αρνητικές συνέπειες θα έχει.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που δεν σου είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα για να ισορροπήσεις, πρόσεξε μόνο γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο συγκρούσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συναδέλφους ή από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, χειρίσου το με ψυχραιμία αν δεν θέλεις να προκληθούν έντονες συγκρούσεις.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα οι ανασφάλειες και τα απωθημένα εντείνονται και καλό είναι να μην χάσεις την ηρεμία σου γιατί οι αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου μπορεί να είναι εκρηκτικές. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείονται να υπάρξουν επιστροφές του παρελθόντος, η ένταση όμως θα είναι μεγάλη και το παιχνίδι επιβολής έντονο.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και η διάθεση να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα είναι καταλυτική, γι’ αυτό και δεν θα διστάσεις να προκαλέσεις συναντήσεις και συζητήσεις που έχουν έντονο κοινό ενδιαφέρον. Οι πρωτοποριακές σου απόψεις μπορεί να σηματοδοτήσουν στόχους και οράματα που μπορεί να σας κινητοποιήσουν από κοινού. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να προκαλέσει συγκρούσεις, καθώς η διάθεσή σου αλλάζει και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με εριστικό και έντονο τρόπο προκαλώντας ζητήματα.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα ζητήματα κοινών φιλοδοξιών με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν σε ατέρμονες κόντρες που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον φιλικό περίγυρο, οι ανασφάλειές σου όμως μπορεί να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή της.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και η επαγγελματική σου ζωή είναι έντονη, καθώς πιθανά να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις που θα δημιουργήσουν ένταση και άγχος. Έχεις την δυνατότητα να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία για να προβάλεις τις δυνατότητές σου και να κάνεις σημαντικά βήματα για την προσωπική σου εξέλιξη. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με ανωτέρους σου ή σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου, καθώς παιχνίδια χειρισμού και εξουσίας θα εκτοξεύσουν την ένταση, πρόσεχε γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι μοιραίες.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα οι δυσκολίες σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να εκτονωθούν στη σχέση σου, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από το επαγγελματικό περιβάλλον, η ένταση και οι φόβοι μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το κέφι συνεχίζεται αμείωτο. Είναι γεγονός ότι η αισιοδοξία που σε διακρίνει σε οδηγεί στο να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν, θέλοντας να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Η παρέα με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσει ευχάριστες στιγμές διασκέδασης. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα, καθώς μπορεί σε συζητήσεις να προσπαθήσεις με εριστικό και φανατικό τρόπο να επιβάλλεις τις απόψεις σου δημιουργώντας έντονες αντιπαραθέσεις.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα επικεντρώσου να περάσεις καλά με το ταίρι σου και άσε στην άκρη χειριστικές διαθέσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, πρόσεξε μόνο γιατί η ένταση και ο εκνευρισμός δεν θα βοηθήσουν στην όποια εξέλιξη.

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και η νευρικότητα εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα επηρεάζοντας σημαντικά τη διάθεσή σου. Οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις και κληρονομικά μπορεί να προκύψουν που θα πρέπει να τακτοποιήσεις, εμπιστεύσου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει έντονο παρασκήνιο και συμφέροντα σε ότι αφορά τις συναλλαγές και τις κινήσεις σου, προσπάθησε μόνο να μην οδηγηθείς σε συγκρούσεις γιατί είναι πιθανό να μην σε ευνοήσουν. Η ένταση στην ερωτική σου ζωή μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μείνε μακριά από ζήλια και καχυποψία, γιατί οι αντιδράσεις του/ης συντρόφου σου μπορεί να είναι έντονες και να υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το πάθος κυριαρχεί σε νέα γνωριμία, κυρίαρχες είναι και οι ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε χειριστικά παιχνίδια.

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στο να ασχοληθείς με τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, καθώς είναι καταλυτικό για εσένα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου λόγω του φόβου της μοναξιάς που σε διακατέχει. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς ανασφάλειες οδηγούν σε παιχνίδια επιβολής και εξουσίας που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν εκρήξεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα το να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου μπορεί να λειτουργήσει εκρηκτικά στη σχέση, προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει, μην αφήνεις τους φόβους να κυριαρχήσουν γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθεί όπως θα ήθελες.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και η καθημερινότητα είναι έντονη, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες στη δουλειά επιφορτίζουν το πρόγραμμά σου και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις άγχος και γκρίνια στο περιβάλλον που βρίσκεσαι ή σε συναδέλφους. Η γυμναστική θα λειτουργήσει ευεργετικά, αφού θα εκτονώσεις την έκταση. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί κλίμα μυστικοπάθειας, παρασκηνιακές καταστάσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις στη δουλειά, προσπάθησε να μην αφήσεις ανεξέλεγκτα τα νευρά σου γιατί το μόνο που θα γίνει είναι να προκύψουν συγκρούσεις σε εργασιακό και καθημερινό επίπεδο που θα σου κοστίσουν.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μην εκτονώσεις τα νεύρα και την ένταση της δουλειάς στο ταίρι σου γιατί οι συνέπειες θα είναι ιδιαίτερα αρνητικές για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή απογοήτευση και η ένταση τη καθημερινότητας δεν σου επιτρέπει το να αφεθείς στον έρωτα.

Ιχθύες
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και το κέφι είναι στα ύψη, καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι ή με παρέες διασκεδάζοντας. Σημαντική για εσένα είναι η τέχνη που σου δημιουργεί ευφορία, ο κινηματογράφος και το θέατρο θα απογειώσουν την φαντασία και την διάθεσή σου. Η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς ζήλια και καχυποψία μπορεί να οδηγήσει σε ακραία χειριστικά παιχνίδια που μόνο εκρήξεις θα φέρουν. Το πάθος και ο ερωτισμός είναι οι κατάλληλοι τρόπο εκτόνωσης.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα προσπάθησε να προφυλάξεις τη σχέση σου, καθώς η ένταση μπορεί να είναι μεγάλη λόγω προσωπικών απωθημένων και φόβων που σε κατακλύζουν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, προσπάθησε όμως να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες στην άκρη γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός.

πηγή: Σμάρω Σωτηράκη / e-zwdia.gr