Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 10/06

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποια αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και λειτουργεί επιβαρυντικά στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Καθώς φορτώνεσαι με αγγαρείες ιδιαίτερα σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να σε αγχώνουν. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη διεισδυτικότητα και το δυναμισμό να κάνεις κινήσεις που θα είναι κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της καριέρας σου. Καλό βέβαια είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός το πρωί, αφού η ένταση ανεβαίνει και δεν αποκλείεται να υπάρξει νευρικότητα και υπερβολή που θα επηρεάσει κυρίως τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα η καθημερινότητα μπορεί να είναι δύσκολη, όμως έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις βιώνοντας έντονα ερωτικές στιγμές με το/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εικόνα σου σε ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η χαρά είναι διάχυτη. Διασκέδαση και πολιτιστικές εξορμήσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς αυτό που σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο είναι το να περνάς όμορφα και να ασχολείσαι με την τέχνη. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τον ερωτισμό, τον αισθησιασμό και το πάθος στην προσωπική σου ζωή και έχεις τη δυνατότητα να νιώσεις μοναδικά με το ταίρι σου εκτοξεύοντας την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε το πρωί, αφού μπορεί να οδηγηθείς σε υπερβολές λόγω εσωτερικής ανασφάλειας και νευρικότητας που θα επηρεάσουν τόσο την προσωπική σου ζωή όσο και σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα μοναδικό βράδυ που το ερωτικό παιχνίδι θα λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν που θα εντείνουν τον πόθο και την έξαψη.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως οικογενειακές υποθέσεις που καλείσαι να λύσεις, πρόσεξε μόνο για την κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεση θα δημιουργήσουν εντάσεις. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν, προσπάθησε να αξιοποιήσεις την καλύτερη δυνατή ευκαιρία. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσεις να λύσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως που πιθανά σε απασχολούσαν και επηρέασαν την ψυχολογία σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρωί γιατί οι υπερβολές και η έντονη ευαισθησία μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αντιδράσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μοναδικές στιγμές πάθους μπορείς να ζήσεις με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο, εκδήλωσε τα βαθύτερα συναισθήματά σου και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, πρόσεξε όμως γιατί οι ανασφάλειες μπορεί να σε κρατήσουν πίσω.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι χαρακτηριστική η διάθεσή σου για επικοινωνία, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να σταθείς στο κοντινό σου περίγυρο για να προσπαθήσεις να έρθεις σε επαφή με σημαντικά άτομα για σένα για να περάσεις χαλαρές στιγμές. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία που θα δρομολογήσουν καταλυτικές νέες συνεργασίες για εσένα. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή το πρωί, καθώς οι υπερβολές και η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα είναι ιδανική ευκαιρία για ειλικρινείς συζητήσεις με το/η σύντροφό σου που θα δώσουν άλλη διάσταση στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα δημιουργήσουν έντονο κύμα πάθους.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε αναστατώνουν και θα σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή σε περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για σημαντικές συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο που θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία αύξηση ή μπόνους ανακουφίζοντας τα οικονομικά σου. Προσεκτικός πρέπει να είσαι το πρωί γιατί ο εκνευρισμός και η θολή σκέψη μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις που θα κοστίσουν σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών που κίνηση.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα ο ερωτισμός είναι αυτός που σε καθορίζει, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία για ένα δείπνο υπό το φως των κεριών που θα εντείνει τον πόθο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα κυριαρχήσει το πάθος και η αίσθηση της ασφάλειας.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επικεντρώνεσαι κυρίως στις συναισθηματικές σου ανάγκες. Σημαντικό είναι για σένα να τις εκφράσεις στο ταίρι ή τους συνεργάτες σου, καθώς επιδιώκεις να σε καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για εσένα και το/η σύντροφό σου για να περάσετε άκρως αισθησιακές στιγμές και να απογειώσετε το συναισθηματισμό στη σχέση σας. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρωί, αφού η δυσθυμία, οι υπερβολές και ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο/η σύντροφό σου και να είσαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί τα μέγιστα. Αν είσαι ελεύθερος/η ο μαγνητισμός που εκπέμπεις δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, γι’ αυτό και είναι πολλοί που θα εκδηλώσουν ερωτικό ενδιαφέρον.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και οι αναμνήσεις που έρχονται στο νου σε ταλαιπωρούν ακόμα. Έντονος είναι ο συναισθηματισμός που μπορεί να υπάρχει, καλό είναι να προσέξεις γιατί το μυαλό σου ταξιδεύει και μπορεί να υπάρξουν λάθη στην καθημερινότητα. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος της οικογένειας που θα σε αναστατώσουν, όμως έχεις το ψυχικό σθένος να τα αφήσεις πίσω σου. Δείξε προσοχή ιδιαίτερα το πρωί γιατί πιθανή οξυθυμία και η υπερβολική διάθεση μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα εκμεταλλεύσου το έντονο πάθος που υπάρχει και σε συνδυασμό με το ρομαντισμό μπορεί να δώσει πολλά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να σηματοδοτούν την αναστάτωση αλλά και την ανάγκη να αντιμετωπίσει στα τραύματά σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς θέλεις να εκφράσεις επαναστατικές ιδέες και απόψεις που έχεις θεωρώντας ότι μπορούν να γίνουν κοινοί σχεδιασμοί για την επίτευξή τους. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα για να κάνει σημαντικές κινήσεις προς την επιτυχία, αφού είσαι έντονα διεισδυτικός και μπορείς να διακρίνεις πώς πρέπει να χειριστείς τις όποιες δυνατότητες προκύψουν. Προσοχή μόνο το πρωί γιατί οι υπερβολές μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με φίλους ή με πρόσωπα που συναλλάσσεται οικονομικά.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα θέτοντας από κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα σας οδήγηση στην ένωση και στην εκ βαθέων εξομολόγηση των πραγματικών σας συναισθημάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσω φιλικών προσώπων που θα εντείνει το πάθος και την ανάγκη συγχώνευσης.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η ενασχόληση με υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχουν προκύψει στην καριέρα σου είναι έντονη. Πρόσεξε γιατί η ένταση και η απολυτότητα θα σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με ανώτερους σου ή σημαντικά πρόσωπα προκαλώντας δυσκολίες. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για συζητήσεις και συνεννοήσεις σε σχέση με την επαγγελματική σου εξέλιξη που μπορεί να σηματοδοτήσουν και την αύξηση των οικονομικών σου πόρων. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρωί γιατί η οξυθυμία και υπερβολές μπορεί να επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μην επιτρέψεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να απορροφήσουν όλο σου το χρόνο, βάλε τον αισθησιασμό και τον πόθο στη μέρα και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα είναι μεταμορφωτική για εσένα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι γεγονός ότι θα επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς και με άτομα που σας συνδέουν πνευματικά ενδιαφέροντα. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη και αυτό πιθανά να σε οδηγήσει στο να μην μπορείς να συγκεντρωθείς σε θέματα ρουτίνας. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο σε ψυχολογικό επίπεδο και να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου. Το πρωί μην επιτρέψεις στο θυμό και σε πιθανές υπερβολές να επηρεάσουν την καθημερινότητα.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα έντονα συναισθήματα και ερωτικό πάθος μπορεί να κατακτήσουν τη σχέση σου, προσπάθησε μόνο να αποφύγει ζήλια και καχυποψία που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα ταράξει για τα καλά την προσωπική σου ζωή και θα λειτουργήσει μεταμορφωτικά σε σένα.

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και κυρίως σε απασχολούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο αλλά και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά θέλεις να πραγματοποιήσεις, γι’ αυτό μπορεί να υπάρχει έντονη ανησυχία και νευρικότητα. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την έντονη διαίσθηση και τη διεισδυτικότητά να δεις ξεκάθαρα ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις ιδιαίτερα σε οικονομικά ζητήματα αλλά και στην προσωπική σου ζωή για να έχεις τα θετικότερα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε το πρωί γιατί μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα και υπερβολές που μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσουν.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα έντονος αισθησιασμός, ρομαντισμός και πόθος μπορούν να απογειώσουν την ερωτική σου ζωή, πρόσεξε μόνο μην κυριαρχήσουν οι ανασφάλειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που έρχονται να προκαλέσουν ερωτική θύελλα και να βγάλουν στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ιχθύες
Η Σελήνη βρίσκεται στον στην Παρθένο και σημαντικό είναι για εσένα να επικεντρωθείς σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή να κινήσεις διαδικασίες για νέες συνεργασίες που μπορεί να είναι άκρως αποδοτικές για εσένα. Το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σηματοδοτήσει γνωριμίες μέσω του φιλικού περιβάλλοντος που θα εξελιχθούν σε σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις και θα λειτουργήσουν μεταμορφωτικά για τους στόχους. Προσοχή το πρωί γιατί δεν αποκλείεται οι υπερβολές, ο έντονος εκνευρισμός και οι ανασφάλειες να δημιουργήσουν προβλήματα σε προσωπικό επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μοναδικές στιγμές συντροφικότητας μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου, καθώς ο έρωτας απογειώνει τη σχέση και συγχωνεύει τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα έρθουν για να αλλάξουν ριζικά την προσωπική σου πορεία.

πηγή: Σμάρω Σωτηράκη / e-zwdia.gr