Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 14/05

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και όλη σου η προσοχή στρέφεται σε ότι αφορά τη δουλειά και τον καθημερινό προγραμματισμό. Καταβάλλεις μεγάλες προσπάθειες για να είσαι άψογος σε εργασιακό επίπεδο, θα πρέπει όμως να αποβάλλεις την επικριτική διάθεση που δείχνεις γιατί θα προκαλέσεις αντιπαραθέσεις. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για να προωθήσεις ζητήματα εργασιακού επιπέδου που δεν αποκλείεται να αποδώσουν τα μέγιστα οικονομικά και να δρομολογήσουν μεγάλες αλλαγές στην καριέρα σου.

Σήμερα η καλή διάθεση ευνοεί τις συζητήσεις για επίλυση θεμάτων της καθημερινότητας που θα ομαλοποιηθούν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να είναι καταλυτικές για εσένα και να εκτοξεύσουν το πάθος.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και η διασκέδαση βρίσκεται ψηλά στην προτίμηση σου καθώς το κέφι είναι ανεβασμένο και αυτό που επιθυμείς διακαώς είναι να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου ή το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορείς να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω  απογειώνει το πάθος και μπορείς να λειτουργήσει άκρως ερωτικά στη σχέση σου δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα όχι μόνο για να περάσεις καλά με το ταίρι σου αλλά και να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα.

Σήμερα πόθος και η έξαψη κυριαρχούν μπορεί να είναι μία μοναδική μέρα για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, καθώς η γοητεία και ο μαγνητισμός σου κατακτούν τους πάντες στο πέρασμά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου. Είναι έντονη η ανάγκη σου να έρθεις σε επαφή με το οικείο περιβάλλον και να νιώσεις τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που μπορεί να σου δώσει. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε επίπεδο συμφωνιών ακίνητης περιουσίας. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αποκαταστήσεις σχέσεις με οικεία πρόσωπα, καθώς πια έχεις το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να σε πλήγωσαν στο παρελθόν και να τα αφήσεις πίσω σου.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα σε συνδυασμό με το πάθος μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή και να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανές μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα απογειώσουν τον πόθο και τον ρομαντισμό παράλληλα.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και έντονη είναι η διάθεση να επικοινωνήσεις και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε γεμίσει με καινούργιες πληροφορίες. Στρέφεσαι στο  κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα για χαλαρή συζήτηση και όμορφες στιγμές. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικό κλίμα για να προωθήσεις πιθανές εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου.

Σήμερα  η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα στη σχέση σου, εξέφρασε τα βαθύτερα σου συναισθήματα και είναι βέβαιο ότι θα είσαι κερδισμένος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν έντονο πάθος και ανάγκη για συγχώνευση.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και κυρίως ασχολείσαι με οικονομικά θέματα που μπορεί να εκκρεμούν ή λογαριασμούς που θέλεις να τακτοποιήσεις. Η ανάγκη να βρεθείς με λίγους και καλούς και να περάσεις ήρεμες στιγμές είναι κυρίαρχη, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι πιθανές τάσεις σπατάλης που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα σε επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως σε ότι αφορά τα οικονομικά. Δηλαδή δεν αποκλείεται μία γενναία αύξηση ή ένα μπόνους καθώς αναγνωρίζεται η προσπάθεια η υπευθυνότητα η μεθοδικότητα σου.

Σήμερα προσπάθησε να  δείξεις το πάθος και την ένταση που νιώθεις για το ταίρι σου είναι αυτά τα συστατικά που θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφάλειας.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν τον πόθο και την έξαψη.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και είναι ξεκάθαρο ότι σε ενδιαφέρει να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στα πρόσωπα που έχουν σημασία για εσένα. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς στον εγωκεντρισμό και στον υποκειμενισμό και αυτό να προκαλέσει ζητήματα. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τη διάθεση για διασκέδαση και κυρίως στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς αποζητάς να βρεθείς με το ταίρι σου και να περάσεις έντονα ερωτικές στιγμές μαζί του που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία.

Σήμερα είναι η μέρα που μπορεί να δώσει άλλη ώθηση στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να δείξεις το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες καθώς μαγνητίζεις με το δυναμισμό και τη γοητεία σου.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και οι αναμνήσεις του παρελθόντος δεν σου επιτρέπουν να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα για αυτό δεν αποκλείεται να ενταθεί η εσωστρέφεια και να είσαι επιρρεπής σε λάθη λόγω του ελλείμματος  προσοχής που σε διακρίνει. Είναι σημαντικό να ασχοληθείς με την τέχνη γιατί είναι αυτή που θα μπορέσει να ισορροπήσει την ψυχολογία σου. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να έρθεις αντιμέτωπος με Ψυχικό σθένος και δύναμη σε ότι σε πληγώνει και να καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου ζητήματα που λειτουργούσαν ως βαρίδια στην ψυχολογία σου.

Σήμερα μπορεί να απογειωθεί η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός, καθώς μαζί με τον πόθο και την έξαψη εντείνουν τα συναισθήματα στη σχέση σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι επιστροφές από το παρελθόν που μπορεί να σε αναστατώσουν ανεβάζοντας κατακόρυφα το ερωτικό παιχνίδι.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και οι φίλοι είναι κυρίαρχη προτεραιότητα για εσένα, καθώς αποζητάς την παρέα τους και τη συζήτηση μαζί τους. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις δράσεις προς την επίτευξη όλων αυτών που ονειρεύεσαι. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για πιθανές νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε άκρως επιτυχημένες συνεργασίες βοηθώντας σε στο να επιτύχεις σχέδια που έχεις θέσει. Η επικοινωνία και η διαίσθηση θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, καθώς θα σε κατευθύνουν προς τη θετικότερη για εσένα επιλογή.

Σήμερα θέτοντας από κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι σας ωθήσει στο να γίνετε ένα.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε εντυπωσιάσει η επικοινωνία και το πάθος.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχουν πολλαπλασιαστεί στην καριέρα σου. Προσοχή γιατί οι κόντρες με ανώτερους σου μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν στην εξέλιξή σου. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης σε επαγγελματικό επίπεδο που θα λειτουργήσουν καταλυτικά τόσο στην πορεία σου από δω και στο εξής όσο και σε οικονομικό επίπεδο, αφού δεν αποκλείεται αύξηση του εισοδήματός σου.

Σήμερα μην αφήνεις τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να κατακλύσουν τη μέρα σου, δώσε την κατάλληλη προσοχή στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα εισπράξεις το πάθος που επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα απογειώσουν την έξαψη.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και κάνεις στροφή σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν. Πιθανό είναι να επιλέξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος που έχεις καιρό να συναναστραφείς μαζί τους. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σού δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν κυρίως επαφές με το εξωτερικό και που θα αλλάξουν ριζικά την προσωπική του αντίληψη. Το πάθος στην ερωτική σου ζωή απογειώνεται και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου διασκεδάζοντας.

Σήμερα είναι σημαντικό να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου που θα απογειώσουν την αισιοδοξία παράλληλα με τον πόθο.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς εντυπωσιάζεις με τον μαγνητισμό που εκπέμπεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και  επικεντρώνεις την προσοχή του κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο, αλλά και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά να θέλεις να κάνεις. Πιθανές είναι οι ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου καθώς δεν θα διστάσει να συγκρουστεί. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να αφορούν την οικογένειά σου. Παράλληλα, μπορείς να δημιουργήσεις έντονα ερωτικό και ρομαντικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου απογειώνοντας τη σχέση σας.

Σήμερα  μετουσίωσε την ανασφάλεια και τους φόβους σε πόθο και έντονο ερωτισμό και είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις μαγικές στιγμές με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα ανακινήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα για σένα εντείνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο και είναι κυρίαρχη διάθεσή σου να κρατήσεις ισορροπίες κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η ανασφάλεια της μοναξιάς βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Νέες συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν, καθώς έχεις τη δυνατότητα να βρεις τη χρυσή τομή που θα διευκολύνει την κατάσταση. Το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο συνεργασιών, τέτοιες που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο και παράλληλα να σε βοηθήσουν στο να επιτύχεις σχέδια και πιθανές φιλοδοξίες που έχεις.

Σήμερα η αρμονία που νιώθεις σήμερα με το ταίρι σου συνδυάζεται άψογα με τον πόθο και το ερωτικό στοιχείο απογειώνει τη σχέση.  Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή, καθώς εντείνεται το πάθος και η έξαψη.