Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 26/06

Η αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη αναλύει τι θα συμβεί σήμερα και ποιά αστρολογική όψη σε επηρεάζει. Το ημερήσιο ωροσκόπιο σου εντελώς δωρεάν για να ξέρεις πως θα κυλήσει η μέρα σου.

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο δυναμισμός ξεχειλίζει, κάτι που γίνεται έντονα αισθητό στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ο παρορμητισμός και πιθανή επιθετική διάθεση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, γι’ αυτό καλό είναι να σκέφτεσαι πολύ καλά πριν αντιδράσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο εμπόδια στην επαγγελματική σου ζωή που θα σου ρίξουν πιθανά την διάθεση. Προσπάθησε να περιορίσεις απαισιοδοξία και κατήφεια και να αποφύγεις εντάσεις με ανώτερους σου που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στην εξέλιξη της καριέρας σου.

Ο Κριός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα οι δυσκολίες της δουλειάς μπορεί να περάσουν επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις το καλό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή σου διάθεση και η τάση απομόνωσης που επιδεικνύεις δεν βοηθά σε πιθανές νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία ιδιαίτερη ψυχολογία, καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να σου χαλάνε την διάθεση. Προσοχή ιδιαίτερη δείξε σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν βοηθά να ισορροπήσεις, αντίθετα ενισχύεται η θλίψη και η κατήφεια, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να απομονωθείς τελείως από το περιβάλλον σου και να εκδηλώσεις έντονες τάσεις αυτολύπησης.

Ο Ταύρος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα οι φόβοι μπορεί να σε οδηγήσουν να διεκδικήσεις την προσοχή και την επιβεβαίωση από το ταίρι σου, δεν θα έρθει όμως αν γίνεις πειστικός. Αν είσαι ελεύθερος/η το παρελθόν μπορεί να ξαναχτυπήσει όμως σε βαραίνει ψυχολογικά και απομονώνεται.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και αυτό που κυρίως επιδιώκεις είναι να βρεθείς με φίλους, να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις, να εντυπωσιάσεις με τις επαναστατικές ιδέες σου. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και είναι βέβαιο ότι προσπαθείς να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξή τους. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει τις ανασφάλειες και την απογοήτευση και αυτό να σε οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από φίλους ή να δημιουργηθούν προβλήματα λόγω της κακής σου διάθεσης. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες να σε επηρεάσουν.

Οι Δίδυμοι σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός με το ταίρι σου, καθώς η πεσμένη σου διάθεση μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και την πορεία των στόχων σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, οι προσωπικές ανασφάλειες δεν σου επιτρέπουν να εκδηλωθεί.

Καρκίνος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και κυρίως επικεντρώνεσαι στο να λύσεις ζητήματα και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να σε αγχώνουν. Γεγονός είναι ότι έχεις τη δυνατότητα να αναδείξεις τι μπορείς να κάνεις και να εξελιχθείς, αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με ανώτερο σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανό είναι να σε φέρει σε συγκρούσεις με συνεργάτες ή πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου, καθώς εγείρονται ανασφάλειες και προσπαθείς να επιβληθείς με απόλυτο τρόπο επιδιώκοντας την επιβεβαίωση.

Ο Καρκίνος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα η ένταση είναι εμφανής και στη σχέση σου, προσπάθησε να μην απομακρύνεσαι από το/η σύντροφό σου λόγω των δικών σου φόβων που επηρεάζουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, γεγονός όμως είναι ότι η κατήφεια που έχεις δεν σου επιτρέπει να επικεντρωθείς τον έρωτα.

Λέων
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να περάσεις ς στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης μαζί τους. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνει σε έντονα αμελής σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις και να υπάρξουν λάθη. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο υποχρεώσεις της καθημερινότητας που σου δημιουργούν άγχος και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις την ένταση σε παρέες που θα βρεθείς δημιουργώντας προβλήματα.

Ο Λέων σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μην επιτρέψεις σε ό τι σε βαραίνει να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου και να χαλάσει το καλό κλίμα που γενικά επικρατεί. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, η κακή σου ψυχολογία όμως θα παίξει σημαντικό ρόλο γι’ αυτό πρόσεξέ.

Παρθένος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικρατεί ένταση από την αρχή της ημέρας, καθώς ανασφάλειες και φοβίες κοντά στην επιφάνεια και χαλάνε το κέφι σου. Επικεντρώσου στο να δρομολογήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά ή επιχειρηματικές κινήσεις, καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί μοναδικά. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει την κατήφεια και την απογοήτευση, γι’ αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα τόσο τις συναλλαγές σου όσο και την προσωπική σου ζωή, καθώς σε συνδυασμό με την καχυποψία μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Ο Παρθένος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα προσπάθησε να μη σε καταβάλουν οι ανασφάλειες και δες τη σχέση σου μακριά από καχυποψία και ζήλια για να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η απογοήτευση και απαισιοδοξία δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς σε ότι αφορά τον έρωτα.

Ζυγός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, καθώς κυρίαρχο για σένα είναι να υπάρξει ισορροπία και καλό κλίμα μακριά από αντιπαραθέσεις. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σου χαλάσει την καλή διάθεση, να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και να οδηγήσει στην απογοήτευση, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τόσο τη σχέση με το ταίρι σου όσο και τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου.

Ο Ζυγός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα πιθανές ευθύνες αλλά και απαισιοδοξία μπορεί να σε οδηγήσουν στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς το ταίρι σου με δυσάρεστες συνέπειες. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν, όμως η κακή σου ψυχολογία μπορεί να μην επιτρέψει την θετική εξέλιξη.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καλείσαι να προγραμματίσεις και να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να ανατρέπουν την καθημερινότητα και να σε φορτίζουν άγχος και νευρικότητα. Προσπάθησε να εκτονώσεις με άσκηση ή γυμναστική την ένταση, διαφορετικά οι προστριβές με συναδέλφους δεν αποκλείονται. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την κατήφεια και δεν με αποκλείετε θέλοντας να αναγνωριστείς για την προσφορά σου να προσπαθήσεις να επιβληθείς, κάτι που θα ενοχλήσει και θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα σε εργασιακό επίπεδο.

Ο Σκορπιός σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα καλό είναι να καταβάλεις προσπάθεια να αφήσεις έξω από τη σχέση σου τα προβλήματα της καθημερινότητας γιατί οι εντάσεις διαφορετικά δεν θα λείψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η η κακή ψυχολογία και η έντονη προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλεις δύσκολα θα σου επιτρέψουν να χαρείς τον έρωτα.

Τοξότης
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και είναι έντονη η ανάγκη να εκδηλώσεις την παιδικότητα που νιώθεις, να χαρείς, να διασκεδάσεις με το ταίρι και την παρέα σου περνώντας όμορφα και απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της ζωής. Η τέχνη είναι αυτό που σου δημιουργεί έντονη ευφορία, γι’ αυτό δεν θα χάσεις ανάλογες δράσεις και εκδηλώσεις που μπορεί να προκύψουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εγείρει ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να εκδηλωθεί έντονα τόσο στην παρέα σου όσο και στην προσωπική σου ζωή οδηγώντας σε στο να απομονωθείς και να χάσεις το κέφι σου.

Ο Τοξότης σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις πιθανούς φόβους που μπορεί να σε οδηγήσουν στην απογοήτευση και να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες προσπάθησε όμως να περιορίσεις την κακή διάθεση γιατί θα επηρεάσει την όποια εξέλιξη.

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και κάνεις τα πάντα να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας, καθώς είναι σημαντικό για σένα να αισθανθείς ασφάλεια, ζεστασιά και θαλπωρή που μόνο οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σου δώσουν. Προσοχή την κυκλοθυμία γιατί τα σκαμπανεβάσματα θα δημιουργήσουν εντάσεις. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη απογοήτευση με συμπεριφορές οικείων προσώπων και να γίνεις σκληρός ή να απομακρυνθείς, κάτι που θα εγείρει εντάσεις και προβλήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις της αντιπαράθεσης.

Ο Αιγόκερως σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις σε πιθανά οικογενειακά ζητήματα να επηρεάσουν την εξέλιξη της προσωπικής του ζωής καλώντας το κλίμα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές συγκρούσεις με την οικογένεια και κυκλοθυμία δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή

Υδροχόος
Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας. Ζητήματα εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να είναι άκρως συμφέρουσες οι συμφωνίες αυτές για εσένα. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει ανασφάλειες και φόβους που δεν σου είναι εύκολο να ελέγξεις και να προσπαθήσεις να επιβάλεις την άποψή σου τόσο στο στενό σου περιβάλλον όσο και σε πιθανές συμφωνίες δημιουργώντας προβλήματα.

Ο Υδροχόος σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα απωθημένα και ενοχές που μπορεί να ήταν καλά κρυμμένα μέσα σου έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον κοντινό περίγυρο, μόνο που η κατήφεια και απαισιοδοξία δεν θα βοηθήσει την θετική έκβαση των πραγμάτων.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν. Πιθανές είναι οι σκέψεις για νέες δραστηριότητες που μπορεί να σου αποφέρουν μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος, καθώς είναι αυτό που σου δημιουργεί ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο πιθανά εμπόδια και δυσκολίες σε οικονομικό επίπεδο που να σου δημιουργήσουν κατήφεια και απογοήτευση επηρεάζοντας σημαντικά την ψυχολογία σου. Προσοχή γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από το/η σύντροφό σου, καθώς μπορεί να νιώθεις ότι δεν αξίζεις.

Ο Ιχθύς σήμερα στα αισθηματικά:
Σήμερα μην αφήσεις την αδιαλλαξία και την κατήφεια να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και να χάσεις στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοπεποίθησης είναι έντονο και αυτό σε χαρακτηρίζει σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν.

πηγή: Σμάρω Σωτηράκη / e-zwdia.gr