Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 30/04

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ο συναισθηματισμός ξεχειλίζει, καθώς πληγές και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τα διαχειριστείς ενώ δεν έχεις ξεκάθαρη κρίση. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί τα λάθη είναι πολύ πιθανά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εντείνει ακόμα περισσότερο την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων του παρελθόντος που μπορεί να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σου, παράλληλα γίνεται πιο έντονη η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε θλίψη.

Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το/η σύντροφο σου, απέφυγε τις σημαντικές συζητήσεις γιατί δεν έχεις αντικειμενική κρίση. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανόν να υπάρξουν, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και κυρίως ενδιαφέρεσαι να συναναστραφείς τα φιλικά σου πρόσωπα που είναι σημαντικά και εσένα, καθώς εκφράζοντας τις απόψεις σου και τις ιδέες σου θεωρείς ότι μπορεί να σταθούν αρωγοί στις όποιες φιλοδοξίες έχεις. Συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, καθώς το να δουλεύεις σε ομαδικό επίπεδο σε ικανοποιεί πολύ. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει αυταπάτες και ψευδαισθήσεις σε ότι αφορά τους στόχους που θέλεις να θέσεις που πιθανά να είναι ανέφικτοι, αλλά και πρόσωπα που μπορεί να γνωρίσεις και να σου υπόσχονται πολλά όμως στην πραγματικότητα το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν.

Σήμερα απέφυγε σοβαρές συζητήσεις για από κοινούς στόχους με το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι να μην αποδώσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανές μέσα από το φιλικό περιβάλλον, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, μην αφεθείς.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι ξεκάθαρο ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να γίνουν φορτικές τόσο για το πρόγραμμα όσο και για την ψυχολογία σου. Καλό είναι να εμπιστευτείς τις ικανότητές σου και να μην αφήσεις το άγχος στην άκρη γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθούν συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δώσει την αίσθηση σε προτάσεις ή σε πρόσωπα που μπορεί να υπάρξουν στο επαγγελματικό πεδίο του ιδανικού και του ονειρεμένου, όμως καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι και να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να μην ευσταθούν αυτά που σου υπόσχονται.

Σήμερα πιθανό είναι σήμερα η ένταση να είναι περισσότερη από ποτέ και αυτό να δημιουργήσει συναισθηματικά ξεσπάσματα προς το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές οι νέες γνωριμίες μέσα από το χώρο της καριέρας σου, πρόσεξε όμως γιατί οι αυταπάτες μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στους Ιχθύς και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη στα ύψη, καθώς νιώθει αισιόδοξος και έντονη είναι η ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλον και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους διασκεδάζοντας. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας γιατί η αμέλεια μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο προτάσεις για το εξωτερικό ή επαφές με άτομα που να σου φανούν ιδανικές, καλό είναι όμως να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να απογοητευτείς.

Σήμερα υπέροχα μπορεί να περάσεις με το ταίρι σου, αρκεί να ελέγξεις πιθανό ακραίο συναισθηματισμό και υπερβολές σε ποτό που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι η νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, πρόσεξε όμως γιατί η τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι γεγονός ότι νιώθεις έντονο εκνευρισμό από το πρωί που επιδεινώνεται στην πορεία της ημέρας. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς, κληρονομιές ή επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορείς να δρομολογήσεις στις επόμενες κινήσεις σου, καθώς η διαίσθησή σου στο συγκεκριμένο τομέα είναι αλάνθαστη. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο τοπίο σε οικονομικό ζήτημα ή επιχειρηματική προσπάθεια, καλό είναι να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να σου κοστίσουν τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και η ζήλια μπορεί να οδηγήσουν στα άκρα πρόσεξε πιθανές συγκρούσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το πάθος, παράλληλα όμως μπορεί να δημιουργήσει θολό τοπίο και να οδηγηθεί σε λανθασμένα μονοπάτια.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στους Ιχθύς και αυτό που κυρίως σε ενδιαφέρει είναι να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να φέρεις ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είναι επιβλητική ανάγκη λόγω του ότι έχεις έντονη την ανασφάλεια της μοναξιάς που σε ταλανίζει. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες όσον αφορά νέες γνωριμίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής και να αφήσεις τον χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι από εσένα.

Σήμερα ο φόβος της μοναξιάς και η έντονη ευαισθησία μπορεί να σε οδηγήσουν σε συναισθηματική υπερχείλιση προκαλώντας ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα σε έλξει, όμως καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί πιθανόν να πληγωθείς.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η καθημερινότητα έχει γίνει αρκετά φορτική, καθώς υποχρεώσεις και αγγαρείες αυξάνονται και αυτό είναι πιθανόν να λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να βάλεις άσκηση ή κάποιο άθλημα στο πρόγραμμά σου για να εκτονώσεις την ένταση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει εξιδανικευμένο τοπίο σε πιθανές προτάσεις εργασίας που μπορεί να υπάρξουν ή σε πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που υπόσχονται πολλά, καλό είναι να μην προχωρήσεις βάσει του συναισθήματος και να μη δεσμευτείς πριν σιγουρευτείς για ότι σου προτείνεται.

Σήμερα η έντονη καθημερινότητα και το άγχος μπορεί να θολώσει τη σκέψη σου και να μη δώσεις τον απαιτούμενο χρόνο στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία μέσα από τον εργασιακό περίγυρο, πρόσεξε όμως γιατί τα φαινόμενα απατούν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στους Ιχθύς και στρέφεται το ενδιαφέρον σου στο πώς θα περάσεις μοναδικά με τις παρέες ή το ταίρι σου, καθώς αυτό που θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να χαρείς την κάθε στιγμή της ημέρας. Η τέχνη είναι σπουδαίο μέσο για να εκτονώσεις στη δημιουργική σου δράση γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να βάλεις στο πρόγραμμά σου το θέατρο και τον κινηματογράφο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και να προωθήσεις καλλιτεχνικά σου ενδιαφέροντα, όμως στην περίπτωση του έρωτα μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες και να εμπιστευτείς πρόσωπα που δεν θα έπρεπε.

Σήμερα αφουγκράσου τον έρωτα, τον ρομαντισμό, το πάθος και μην μπεις σε διαδικασία σοβαρών συζητήσεων με το ταίρι σου γιατί το πιθανότερο είναι οι δεσμεύσεις να μην είναι αληθινές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει, όμως καλό είναι να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει για να δεις τις πραγματικές προθέσεις του άλλου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι γεγονός ότι πιθανή κυκλοθυμία κάνει την εμφάνισή της, καθώς αλλά αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου είναι ξεκάθαρη γι’ αυτό και στρέφεσαι στην οικογένεια για να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εκτοξεύει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να υπάρξει συναισθηματική υπερχείλιση σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που θα σου δημιουργήσει έντονη κατήφεια και θλίψη.

Σήμερα το ρομαντικό κλίμα μπορεί να καταλήξει σε δράμα, αν δεν καταφέρεις να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εσωστρέφεια και ο έντονος συναισθηματισμός δεν αφήνουν περιθώρια για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις και να κοινωνικοποιηθείς γι’ αυτό και δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς σε όποια κοινωνική εκδήλωση σε καλέσουν, αφού η ανάγκη να βρεθείς με πολύ κόσμο είναι κυρίαρχη. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το κοντινό του περιβάλλον και η επικοινωνία μαζί του. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί εξειδικευμένες προϋποθέσεις σε πιθανές εμπορικές ή επικοινωνιακές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν, πρόσεχε όμως γιατί το πιθανότερο είναι να μην είναι οι άλλοι ειλικρινείς μαζί σου ή εσύ με τους άλλους και να οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια.

Σήμερα αφέσου στη διασκέδαση και στο κέφι και μην επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου που θα οδηγήσουν σε πιθανές εξειδικευμένες υποσχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που μπορεί να υπόσχονται πολλά, καλό είναι να κρατάς μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σήμερα και είναι ξεκάθαρο ότι τα οικονομικά σου ζητήματα είμαι στο επίκεντρο της προσοχής σου γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να επιδιώκεις να λύσεις εκκρεμότητες ή να τακτοποιήσεις λογαριασμούς που μπορεί να σε αγχώνουν. Πιθανή κτητικότητα και ανασφάλεια να δημιουργήσει ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει στο να χάσεις το μέτρο σε οικονομικό επίπεδο και να ξοδέψεις αλόγιστα, κάτι που θα μετανιώσεις ή να μπεις σε διαδικασίες οικονομικών συζητήσεων όπου θα ακούσεις πολλά να ξέρεις όμως ότι τα περισσότερα δεν θα είναι εφικτά.

Σήμερα απόλαυσε ένα ρομαντικό βράδυ με το ταίρι σου και μην αφήνεις την ανασφάλεια να σε κυριεύσει, θα είναι εις βάρος της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία που μπορεί να προκύψει, τα φαινόμενα όμως απατούν αυτό να το θυμάσαι.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι γεγονός ότι είσαι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο και σήμερα καθώς σφύζεις από ζωντάνια, ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυτό είναι ξεκάθαρο σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να επικεντρωθείς στο «εγώ» και στον υποκειμενισμό και να χαθεί ο έλεγχος προκαλώντας προβλήματα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα εντείνει το συναισθηματισμό, παράλληλα όμως δεν σε αφήνει να δεις ξεκάθαρα πιθανές δράσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε συνεργασίες ήδη υπάρχουσες ή νέες συνεργασίες γι’ αυτό καλύτερα να είσαι επιφυλακτικός και να μην προχωρήσεις σε κινήσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες.

Σήμερα ο εγωισμός και ο συναισθηματισμός μπορεί να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό μείγμα επηρεάζοντας άμεσα την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι μία γνωριμία καλό είναι όμως να αφήσεις το χρόνο να δείξει πραγματικά ο καθένας τις προθέσεις του.

πηγή: peoplegreece.com