Ημερολόγιο-έκπληξη από το Γκολφ Γλυφάδας

Έναν ξεχωριστό και ιδιαίτερο τρόπο βρήκε το Γκολφ Γλυφάδας προκειμένου να εμπλουτίσει το ημερολόγιο που δημιούργησε για τη φετινή χρονιά.

Γλυφαδιώτες ζωγράφοι, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Γκολφ Γλυφάδας από τις αρχές Νοεμβρίου και ομόρφυναν με τα έργα τους την έκδοση του Ημερολογίου 2019, με θέμα: «ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛΦ».

Οι δημιουργοί εμπνεύστηκαν, ζωγράφισαν και ανέδειξαν με αυτόν το μοναδικό τρόπο το ημερολόγιο, γεμίζοντάς το με χρώματα και με συναισθήματα για το γκολφ είτε σαν άθλημα είτε για το Γκολφ Γλυφάδας σαν τοπόσημο για την πόλη.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, χαρακτηριστικά:

«Το Γκολφ είναι το στολίδι της πόλης μας. Μια ξεχωριστή, αθλητική, εγκατάσταση που έχει φιλοξενήσει σπουδαίους ελληνικούς και διεθνείς αγώνες και αποτελεί συνάμα μία όαση πρασίνου. Μια εγκατάσταση που έχουμε αναβαθμίσει ουσιαστικά και η οποία φιλοξενεί ένα άθλημα που επανήλθε, μάλιστα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες και που αξίζει να γνωρίσετε όλοι και να φέρετε τα παιδιά σας να ασκηθούν σε αυτό. Παράλληλα, περιμετρικά του Γκολφ, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και κατάφυτο ποδηλατόδρομο και πεζόδρομο, που προσφέρει ένα ξεχωριστό περιβάλλον για περιπάτους και αναψυχή».

Ο Πρόεδρος του Γκολφ Γλυφάδας και Δημοτικός Σύμβουλος, Στέλιος Κουρουπάκης, δήλωσε, μεταξύ άλλων: 

«Το Γκολφ της Γλυφάδας, όαση αναψυχής και άθλησης και σημείο αναφοράς της πόλης μας, εξακολουθεί, όπως εξαρχής επιδιώκουμε, να αποτελεί πόλο έλξης και χώρο αυξανόμενης δραστηριότητας. Αυτήν τη χρονιά πλαισιώνουμε το ημερολόγιο του Γκολφ με τέχνη. Την τέχνη, η οποία αντιπροσωπεύει την αισθητική, την ομορφιά, την έκφραση του ψυχικού μας κόσμου. Αξίες αναπόσπαστες της καλλιέργειας του ανθρώπου που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής του. Τις ίδιες αυτές αξίες που υιοθετεί η Δημοτική μας Αρχή στην πολύπλευρη ανάπτυξη της πόλης μας».

πηγή: iglyfada.gr