Καλοκαιρινά κουρέματα: Νέες τάσεις στα μαλλιά μεσαίου μήκους για Καλοκαίρι 2019

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να δείχνει όμορφη και κομψή. Ένα από τα μέρη της εμφάνισης της που σίγουρα προσέχει περισσότερο είναι τα μαλλιά της. Για αυτό τα περιποιείται όσο συχνότερα μπορεί.

Το απόλυτο κούρεμα για το φετινό καλοκαίρι λοιπόν, είναι αυτό που θέλει τα μαλλιά σε μεσαίο μήκος, ανέμελα και σε φυσικές αποχρώσεις.

Πάρτε ιδέες και… εφαρμόστε τις το καλοκαίρι 2019 για άμεση ανανέωση και αλλαγή στα μαλλιά σας.

Δείτε παρακάτω 10 υπέροχες ιδέες για μαλλιά μεσαίου μήκους αλλά και για κάθε τύπο μαλλιών που δεν απαιτούν ιδιαίτερο κόπο στο styling. Με έναν αφρό, ακόμα καλύτερα ένα σπρέι θαλασσινού νερού και ίσως ένα σεσουάρ μπορείτε εύκολα να πετύχετε τα παρακάτω αποτελέσματα.

Καλοκαιρινά κουρέματα 2019: 10 υπέροχα κουρέματα για μαλλιά μεσαίου μήκους

Καλοκαιρινά κουρέματα 2019: Το κοψότατο κλασικό μακρύ καρέ


Το πιο «ευκολοφόρετο» κούρεμα αν έχετε ίσια μαλλιά με φυσικό όγκο και χοντρή τρίχα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα μετά το λούσιμο, πέραν του να τα στεγνώσετε!

Καλοκαιρινά κουρέματα 2019: Κοντό καρέ με έντονη φράντζα

Αν έχετε εντελώς ίσια και άτονα μαλλιά, αυτό είναι το κούρεμα που σας ταιριάζει! Δεν θέλει κόπο -μόνο έναν καλό κομμωτή που θα δημιουργήσει με το ψαλίδι του τις σωστές “μύτες”.

Καλοκαιρινά κουρέματα 2019: Λίγο κάτω από τους ώμους και μακρύτερα μπροστά

Αν αισθάνεστε λίγο… ροκ μαμά, κι αν έχετε σπαστά μαλλιά, αυτό το κούρεμα σας αντιπροσωπεύει!

Καλοκαιρινά κουρέματα 2019: Έντονο φιλάρισμα

Ιδανικό κούρεμα για γυναίκες με ελαφρώς σπαστά μαλλιά. Η φράντζα δίνει όγκο και κολακεύει το πρόσωπο.

Καλοκαιρινά κουρέματα 2019: Αυστηρό καρέ

Η πιο βολική λύση αν έχετε εντελώς ίσια μαλλιά.

Καλοκαιρινά κουρέματα 2019: Μακρύ καρέ με «σπασίματα»

Αν δεν έχετε φυσικά «σπασίματα» ένα ειδικό ψαλίδι θα σας βοηθήσει να δώσετε υπέροχο όγκο στα μαλλιά σας.

Καλοκαιρινά κουρέματα 2019: Σπαστό καρέ με αφέλειες

Ιδανικό για το καλοκαίρι και πολύ νεανικό! Αποφύγετέ το μόνο αν έχετε στενό μέτωπο. Για να πετύχετε τα συγκεκριμένα “σπασίματα” αρκεί λίγος αφρός μετά τα λούσιμο.

Καλοκαιρινά κουρέματα 2019: Κοντό καρέ με έντονο φιλάρισμα

Πολύ βολικό. Προτιμήστε το ακόμα κι αν τα μαλλιά σας είνα ελαφρώς σπαστά, καθώς μπορείτε να το πετύχετε εύκολα στεγνώνοντας τα μαλλιά με κάθετη φορά στο σεσουάρ. Μερικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες στις άκρες των μαλλιών θα σας δώσουν πιο καλοκαιρινό look!

Μακρύ καρέ με διχρωμία

Μεσαίο μήκος για σγουρά μαλλιά

Μπορεί τα πολύ σγουρά μαλλιά να μην προσφέρονται για πολλούς πειραματισμούς, όμως το χτένισμα αυτό οπωσδήποτε θα αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά σας, ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα. Για το αποτέλεσμα αυτό θα χρειαστεί να ξεμπλέξετε με τα δάχτυλα τις έντονες μπούκλες σας και να στρογγυλοποιήσετε κάποιες με το ψαλίδι. Θέλει λίγο κόπο αλλά… τον αξίζει!

Αυτά ήταν λοιπόν τα κορυφαία γυναικεία καλοκαιρινά κουρέματα 2019 για μεσαίο μήκος μαλλιών! Εσείς ποιο θα δοκιμάσετε το φετινό καλοκαίρι;

πηγή: enimerotiko.gr