Κανείς δεν έδωσε σημασία στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ

Όλοι χάζεψαν το χρυσό πιάνο της…

Τον ετήσιο λόγο της απηύθυνε η βασίλισσα Ελισάβετ την Τρίτη από το

Καθισμένη μπροστά σε ένα όμορφα διακοσμημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, η 92χρονη βασίλισσα, μίλησε για την ευγνωμοσύνη της για τις ένοπλες δυνάμεις αλλά και για την συνεχώς αυξανόμενη οικογένειά της, ενώ ταυτόχρονα τόνισε τη σημασία του σεβασμού στους άλλους και του εορτασμού των διαφορετικών πολιτισμών.

Κι ενώ οι περισσότεροι χειροκρότησαν το χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, πολλούς τράβηξε την προσοχή όχι η ομιλία της αλλά το περίφημο χρυσό πιάνο της βασίλισσας.

«Η βασίλισσα θα παροτρύνει την Βρετανία να ξεπεράσει τις ‘βαθιές διαφορές’ καθώς κάθεται κοντά σε ένα χρυσό πιάνο που θα μπορούσε να ταΐσει και να βγάλει από τους δρόμους τους άστεγους για έναν χρόνο, ένα ρολόι που θα κάλυπτε τον μισθό μιας νοσοκόμας για έναν χρόνο, ενώ οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν 360 εκατομμύρια λίρες για τις επισκευές των κάστρων της» σχολίασε κάποιος χρήστης στο Twitter.

 

«Η βασίλισσα μας θυμίζει ότι οι φτωχοί άνθρωποι περνούν δύσκολα καθώς η ίδια κάθεται σε ένα δωμάτιο με ένα χρυσό πιάνο» έγραψε κάποιος άλλος. «Η βασίλισσα μιλάει για αυτοθυσία μπροστά σε ένα τεράστιο χρυσό πιάνο» σχολίασε ένας τρίτος.

 

Κάποιος άλλος έγραψε: «Οι δισεκατομμυριούχοι λένε στους ανθρώπους να είναι καλοί απέναντι στους άλλους τα Χριστούγεννα. Μια δεκαετία λιτότητας με χιλιάδες άστεγους, αλλά δεν υπάρχει ειρωνεία σε ένα δωμάτιο που βρίθει από χρυσό στο σκηνικό για την ομιλία της βασίλισσας. Είναι χρυσό αυτό το πιάνο; Πόσα σπίτια θα μπορούσαν να γίνουν από την πώλησή του;»

 

πηγή: newsone.gr