Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε το ενδιαφέρον του κόσμου για την Αιμοδοσία στον Δ. Γλυφάδας

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε το ενδιαφέρον του κόσμου για προσφορά, κατά την αυριανή αιμοδοσία στο Παλαιό Δημαρχείο της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί επανάληψη της δράσης και το ερχόμενο Σάββατο! Οι δημότες της Γλυφάδας μένουν σπίτι αλλά βγαίνουν για να δώσουν αίμα, να σώσουν ζωές.


Η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας θα γίνει σε δύο φάσεις. Την Τετάρτη 1 Απριλίου και το Σάββατο 4 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, επί της παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος στη συμβολή της με Σάκη Καράγιωργα, απέναντι από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.


“Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση και μας γεμίζει όλους κουράγιο για τη συνέχεια :Όλα τα ραντεβού για αύριο για την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Γλυφάδας έχουν κλείσει και συνεχίζουμε το Σάββατο ! Με ήδη μάλιστα μεγάλη λίστα αναμονής”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει:

“Εξήντα συμπολίτες μας θα λάβουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει αύριο, Τετάρτη, και προχωράμε με πολλούς ακόμα συμπολίτες μας αυτό το Σάββατο, 4 Απριλίου, το πρωί, στο παλιό Δημαρχείο. Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε, επικοινωνήστε με το πενταψήφιο του Δήμου Γλυφάδας 15464 για να κλείσετε ραντεβού το Σάββατο σε συγκεκριμένη ώρα, για να μην υπάρξει συνωστισμός και αναμονές.

Και πάλι επαναλαμβάνουμε, και είναι απολύτως αυτονόητο, ότι θα ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας και προφύλαξης για τους γιατρούς και τους εθελοντές αιμοδότες, με πλήρη σεβασμό σε όλους τους κανόνες και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Χρησιμοποιούμε τέσσερα κρεβάτια αιμοδοσίας, σε τέσσερις διαφορετικούς χώρους και οι εθελοντές θα μπαίνουν ένας στον κάθε χώρο ανά 15 λεπτά”.


Τον συντονισμό της δράσης, ώστε να είναι όλα άρτια οργανωμένα, έχει η υπεύθυνη της δημοτικής αρχής, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Λένα Δεναξά.