Κεραυνός εν αιθρία ο Κώστας Λεφάκης: Ταραχές και απρόσμενα γεγονότα για Ταύρους, Σκορπιούς και τρία ακόμη ζώδια την εβδομάδα 6-12/11

Κεραυνός εν αιθρία ο Κώστας Λεφάκης με τον έμπειρο αστρολόγο να προειδοποιεί Ταύρους, Σκορπιούς και τρία ακόμη ζώδια την εβδομάδα 6-12/11 για αραχές και απρόσμενα γεγονότα. Επίσης, χρυσό σεντούκι προβλέπει σήμερα Σάββατο (4/11) η Λίτσα Πετρίδη, καθώς έρχονται χρήματα, τύχη και άπλετη ρέντα για Ταύρους, Σκορπιούς και άλλα τρία ζώδια.

 

Αναλυτικά οι αστρολογικές εβδομαδιαίες (6-12/11) προβλέψεις από τον Κώστα Λεφάκη για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

 

Κριός

Σημαντικός ο Νοέμβριος και κατάλληλος για να ολοκληρώσετε συναλλαγές και συνεργασίες. Προσδιορίστε καλύτερα τη θέση σας στον εργασιακό τομέα και κλείστε μέτωπα στο οικογενειακό περιβάλλον. Ο σκοπός είναι να μην ξοδεύετε το χρόνο και το χρήμα σας χωρίς λόγο. Γίνετε πιο πρακτικοί στην εκτίμηση των εξωτερικών περιστατικών και δεχτείτε μικρούς συμβιβασμούς στην ερωτική σας ζωή. Η δεύτερη σκέψη προσφέρει πάντα την πιο ασφαλή επιλογή, κάτι που θα χρειαστείτε τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας που ο Ερμής περνά στον Τοξότη.

 

Ταύρος

Ο μήνας αυτός θα αλλάξει τις ισορροπίες των σχέσεων σας. Η εύνοια στα ερωτικά σας γίνεται μια αφορμή για να βελτιώσετε τη σχέση με τον εαυτό σας. Δείτε τι ενοχλεί τους άλλους στη συμπεριφορά σας και παίξτε το παιχνίδι με ίσους όρους, αποφεύγοντας την άμυνα και το μέχρι τώρα προσφιλές σας καμουφλάζ. Οι ευκαιρίες στην επικοινωνία θα προβάλλουν καλύτερα τα ταλέντα σας. Κατάλληλη εποχή να βρεθούν λύσεις όπου χρειάζονται. Επαγγελματικά υπάρχει ανταγωνισμός και ένταση. Μην ανταποκρίνεστε στην πρόκληση των άλλων.

 

Δίδυμοι

Οι μέρες σας βοηθούν να αποκαταστήσετε καθυστερήσεις και δυσαρέσκειες. Έχετε την ευχέρεια να ελιχθείτε καλύτερα και την δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερες δραστηριότητες στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα και απαλλαγείτε από οτιδήποτε αρνητικό προς αυτά, τώρα που ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στο ζώδιο του Τοξότη. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και διατηρήστε ένα χαμηλό, αλλά αποτελεσματικό προφίλ στις όποιες αλλαγές της καθημερινότητας επιδιώκετε!

 

Καρκίνος

Ενδιαφέρον και περισσότερο ουσιαστικός ο μήνας αυτός. Η δημιουργικότητα και η απόδοση σας βρίσκουν περισσότερο γόνιμο έδαφος και οι κουβέντες σας εισακούονται καλύτερα από εκείνους τους οποίους απευθύνονται. Καλή εποχή και για τα ερωτικά σας και κατάλληλη για την υλοποίηση σχεδίων. Ασχοληθείτε με το σπίτι, τακτοποιήστε εκκρεμότητες, επισκευάστε ζημιές και τέλος, επανέλθετε σε μια ευχάριστη δραστηριότητα που σας ξεκούραζε στο παρελθόν. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτετε για να υπερασπιστείτε το συμφέρον σας, προστατέψτε δικούς σας ανθρώπους από τα επαναλαμβανόμενα λάθη τους μιλώντας τους ουσιαστικά και πρακτικά.

 

Λέων

Σημαντική η περίοδος που ακολουθεί. Ελέγχετε καλύτερα το περιβάλλον και αποδυναμώστε τους αντιπάλους σας. Έχετε επίσης ευκαιρίες να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα, να τακτοποιήσετε προς όφελός σας σχετικές εκκρεμότητες, ή τρόπο να χρηματοδοτήσετε ένα σχέδιο σας. Ο παράγοντας της σύμπτωσης λειτουργεί ευκολότερα για το συμφέρον σας και τα ερωτικά σας καλέσματα βρίσκουν ικανοποιητικότερες ανταποκρίσεις. Προσέξτε μόνο τις συναναστροφές σας και την παρόρμηση στην επίδειξη της δύναμης σας. Υποστηρίξτε δίκαια ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας και αποφύγετε να πάρετε ρίσκα σε αβέβαιες καταστάσεις !

 

Παρθένος

Μετά από αρκετές ταλαιπωρίες, η εβδομάδα που ξεκινά είναι σημαντικό διάστημα για εσάς, από πλευράς βελτίωσης του αισθηματικού τομέα, και δεύτερον, σε ότι αφορά την υλοποίηση μιας ιδέας ή μιας χρόνιας επιθυμίας σας. Εκείνο που αυξάνει καθημερινά είναι η κίνηση στο στενό περιβάλλον και κάποια έξοδα παράστασης ή δημιουργικότητας. Όσοι ασχολείστε με την επικοινωνία θα συναντήσετε κάποιες αρνητικές συμπεριφορές τις οποίες θα ήταν καλό να απαλύνετε. Οι πρώτες μέρες είναι πιο ευνοϊκές για τα σχέδιά σας, ενώ οι τελευταίες καταφέρνουν να αποσπάσουν την προσοχή σας από ότι είχατε προγραμματίσει.

Ζυγός

Οι μέρες αυτές κρύβουν ενδιαφέρον αλλά συχνά αποδεικνύονται κουραστικές. Μη σας πτοεί αυτό και συνεχίστε τις προσπάθειες που καταβάλλετε για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Κάποιες συνεργασίες θα αποδειχθούν ωφέλιμες, ενώ κάποιες συμφωνίες θα παραμείνουν ανενεργές. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας ενισχύοντας την τύχη και τη γοητεία σας. Παραμείνετε όμως προσγειωμένοι και μην ξεπερνάτε τα όρια, ούτε τα δικά σας, ούτε των άλλων. Αισθηματικά έχετε καλές στιγμές, αλλά να θυμάστε ότι ο Άρης από τον Σκορπιό σας θέλει υπεύθυνους και όχι αιθεροβάμονες.

 

Σκορπιός

Η εποχή είναι κατάλληλη για μια ουσιαστική ανασυγκρότηση. Η περίοδος των γενεθλίων σας, σας βρίσκει πιο ώριμους και με τον Άρη στο ζώδιό σας, έτοιμους για να βάλετε στόχους και να διεκδικήσετε την αγάπη που τρέφετε φανερά ή μυστικά για έναν άνθρωπο. Κοινωνικά το διάστημα έχει ενδιαφέρον και μέσα από αυτό εξυπηρετούνται βλέψεις ή οι ανάγκες σας. Φροντίστε τα οικονομικά σας, τακτοποιήστε εκκρεμότητες, ή καταφύγετε σε έναν έξυπνο συμβιβασμό. Μερικοί θα αλλάξετε και κάποια από τις καθημερινές σας συνήθειες, βάζοντας στοίχημα με τον ίδιο σας τον εαυτό!

 

Τοξότης

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και προωθεί ιδέες, συναναστροφές, μετακινήσεις, αλλαγές και πρακτικές διευθετήσεις. Μερικοί θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε μια αδικία του παρελθόντος, αλλά αν αυτό αφορά σε κάποια αισθηματική σχέση, καλό θα είναι να μην το επιχειρήσετε. Εστιάστε σε κάτι νέο που σας περιτριγυρίζει και ξεδιπλώστε όλο το ταλέντο ανάδειξης της προσωπικότητάς σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό σας θέλει υποψιασμένους απέναντι σε προτάσεις, ή σε συμφωνίες που υπόσχονται πολλά και εύκολα. Το τέλος της εβδομάδας σας δίνει τη δυνατότητα μιας απόδρασης από την κουραστική καθημερινότητα του τελευταίου καιρού.

 

Αιγόκερως

Σημαντική εποχή για σας. Παραμένει η ένταση στον τομέα των σχέσεων απλώς μπορείτε καλύτερα να διαχειριστείτε κάποιες εκκρεμότητες ή να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας. Αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια που θα σας φέρει σε ρήξη με τους δικούς σας ή με τους συνεργάτες σας. Τέλος δείτε καλοπροαίρετα την ρουτίνα που συνεπάγονται συχνά οι καταστάσεις του επαγγελματικού τομέα. Μερικοί βιάζεστε να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν στην εργασία, αλλά κάποιοι συνεργάτες ή άλλοι παράγοντες αποφασίζουν να περιμένουν λίγο περισσότερο. Όποιοι μπορείτε να κινηθείτε ανεξάρτητα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

 

Υδροχόος

Υποχωρεί η όξυνση στις σχέσεις σας αλλά είναι φυσικό να παραμένει η κούραση και η πολυμέρεια στον εργασιακό τομέα. Κάποιοι από εσάς όμως έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε το χαμένο χρόνο του περασμένου διαστήματος και να κλείσετε χρεωστικούς λογαριασμούς και καθυστερημένες υποθέσεις. Μπορείτε να βρείτε συμπαράσταση από τρίτους αρκεί να την αναζητήσετε. Αισθηματικά τα πράγματα είναι συμπαθητικά αλλά συχνά η επιδίωξη σας πέφτει στον αέρα. Προσπαθήστε να μην απογοητεύεστε καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο.

 

Ιχθείς

Είστε ίσως οι πιο ευνοημένοι αυτού του διαστήματος και μπορείτε και να έχετε αυτό που θέλετε και να χαίρεστε αρκετά πράγματα στη ζωή σας. Φιλοσοφήστε λίγο τις συνθήκες που επικρατούν και μάλλον κάποιες δεν σας αρέσουν. Αποφύγετε να διασπαστείτε από καταστάσεις άσχετες που παρεισφρύουν μέσα στο περιβάλλον σας και παραμείνετε κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν και που σας καταλαβαίνουν. Στην εργασία θα χρειαστεί λίγο ακόμα αγώνας, ο οποίος πρέπει να είναι εύστοχος για να φέρει αποτελέσματα. Αισθηματικά μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία με το σύντροφο, ή τον άνθρωπο που σας αφορά, αλλά θυμηθείτε να είστε συνεπείς σε αυτά που υποστηρίζετε!

 

Πηγήoroskopos.gr