Κοκαΐνη στα καλά στέκια της Αθήνας -Λίστα «φωτιά» με γνωστή τραγουδίστρια, μεγαλογιατρούς και επιχειρηματίες

Στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται η λίστα με το ευρύ πελατολόγιο της μεγάλης σπείρας διακίνησης κοκαΐνης στα νυχτερινά κέντρα. Μια λίστα που «καίει» πλήθος επωνύμων, γνωστών από τη σόουμπιζ και όχι μόνο. 

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Και έτσι, στα χέρια της Δίωξης βρέθηκαν τα κινητά της σπείρας της κοκαΐνης τα οποία χρησιμοποιούσαν για να διακινούν ναρκωτικά -να κάνουν ντελίβερι οπουδήποτε για την ακρίβεια- 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αργίες και γιορτές, σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, αλλά και σε επώνυμους πελάτες.

Η Δίωξη ζήτησε άμεσα την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια της ένα πελατολόγιο άνω των 700 ατόμων, που φέρονται συστηματικά να αγόραζαν ποσότητες κοκαΐνης και MDM (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) από τα μέλη της σπείρας.

Όλες αυτές οι επικοινωνίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποκρυπτογραφήθηκαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, και έτσι προέκυψαν οι τηλεφωνικοί αριθμοί των πελατών της συγκεκριμένης σπείρας, αλλά και οι συνδέσεις που ήταν στο όνομά τους.

Σύμφωνα με την Espresso, στη λίστα που έφθασε στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκονται τα ονόματα γνωστής τραγουδίστριας που πέρασε από ριάλιτι, γνωστού μάνατζερ από τα βόρεια προάστια, μεγαλογιατρών (καρδιολόγων, οδοντιάτρων και παθολόγων), επιχειρηματιών, αλλά και ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Η λίστα με τα ονόματα «φωτιά» βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας και τις επόμενες ώρες αρκετοί από αυτούς, ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις.

Να σημειωθεί ότι η σπείρα εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν έφθασε στη Δίωξη σχετική πληροφορία. 

Στις 22 Οκτωβρίου, έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις σε Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Παγκράτι, και Μοσχάτο, συνελήφθησαν 4 υπήκοοι Αλβανίας, δύο 35χρονοι, ένας 32χρονος και ένας 29χρονος, ενώ παράλληλα συνελήφθη και ένας 24χρονος Έλληνας, ο οποίος επίσης έπαιζε ρόλο στη διακίνηση της κοκαΐνης.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας, ένας 32χρονος Αλβανός, οποίος εισήγαγε από την πατρίδα του την κοκαΐνη και παράλληλα κανόνιζε τα ραντεβού με την πελατεία του κυκλώματος.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως το 24ωρο «ντελίβερι» κοκαΐνης γινόταν με αυτοκίνητα, στα οποία είχαν δημιουργήσει ειδικές κρύπτες στα ταμπλό ώστε σε ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους να μην κινούν υποψίες.

Πηγή: iefimerida.gr