Ξεκινήσαμε ένα σπουδαίο εγχείρημα διά βίου μάθησης στη Γλυφάδα – και πέτυχε !

Δώδεκα διαλέξεις, 17 καθηγητές Πανεπιστημίων, ευρύτατη γκάμα θεμάτων – από τη βυζαντινή ιστορία έως την πολλαπλή νοημοσύνη – το Δημοτικό Ελεύθερο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Γλυφάδας έγινε θεσμός !

Ένας θεσμός που αγάπησαν και αγκάλιασαν οι συμπολίτες μας και που ήδη ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο -χειμερινό- κύκλο λειτουργίας του.

Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει ο εαρινός κύκλος, με έναν διεθνώς αναγνωρισμένο και καταξιωμένο επιστήμονα, τον διαπρεπή καθηγητή Επιστήμης του Διαστήματος Σταμάτη Κριμιζή (Δευτέρα, 24/02).

Ευχαριστώ από καρδιάς τον υπεύθυνο της δημοτικής μας αρχής Ορέστη Τσάγκλα, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής Δήμητρα Μόσχου και Όλγα Δοξοπούλου, την επιστημονική επιτροπή και τους διακεκριμένους ομιλητές που προσέφεραν αφιλοκερδώς τον πλούτο των γνώσεών τους στους δημότες της πόλης μας.

Την προσεχή Πέμπτη θα γίνει η απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο διαλέξεων.

Το πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου του ΔΕΑΠ Γλυφάδας περιλαμβάνει τρεις διαλέξεις από τον Τομέα των Φυσικών Επιστημών, τρεις διαλέξεις Ψυχολογίας και τέσσερις από το χώρο των Επιστημών Υγείας. Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ: https://www.glyfada.gr/…/d1075b9472ff36067dfe70502c31ac03.p…

Δηλώσεις συμμετοχής για τον εαρινό κύκλο από αυτή την Τετάρτη 19/2 στο www.glyfada.gr ή στο πενταψήφιο 15464 του Δήμου μας 🙂