Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ.Ποσειδώνος, Λ.Αλίμου και σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα των δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Καισαριανής, Αμαρουσίου, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού, Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες, λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού.
Ειδικότερα, προγραμματίστηκε προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:
  • Στη Λ. Αλίμου-Κατεχάκη, από τη συμβολή της με την οδό Πίνδου έως τα φανάρια Καισαριανής, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 13 και 14 Ιουλίου, κατά τις ώρες 08.30-έως 17.00.
  • Στη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με τη Λ. Γρ. Λαμπράκη έως το ύψος της σηματοδότησης ΒΙ.ΠΑΣ, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 15 και 16 Ιουλίου, κατά τις ώρες 08.30 έως 17.00.
  • Στη Λ. Κηφισίας, από τη συμβολή της με τη Λ. Κατεχάκη έως τη συμβολή της με την οδό Πεντέλης, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 13 και 14 Ιουλίου, κατά τις ώρες 08.30 έως 17.00.
  • Στη Λ. Αθηνών, από τη συμβολή της με την Ιερά Οδό έως τη συμβολή της με την οδό Θηβών, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 17 και 18 Ιουλίου, κατά τις ώρες 09.00 έως 14.30.
  • Στη Λ. Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την οδό Ιωάννη Φιξ έως τη συμβολή της με τη Λ. Ελευθερίας, εναλλάξ ανά λωρίδα, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στις 20 και 21 Ιουλίου, κατά τις ώρες 08.30 έως 15.00.

Η τροχαία ζητεί από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

πηγή: naftemporiki.gr