Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο σήμερα και αύριο – Για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Σήμερα Τρίτη 17 και αύριο Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της λεωφόρου Μεσογείων για την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία δεν θα επιτρέπεται, από τις 6:00 το πρωί έως τις 15:00, η στάση και η στάθμευση οχημάτων επί της Λ. Βασ. Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν λόγω διεξαγωγής της Τελετής Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων «Lausanne 2020».

Από σήμερα μέχρι και αύριο 18 Σεπτεμβρίου, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν και σε σημείο της Λεωφόρου Μεσογείων.

Συγκεκριμένα, από τις ώρες 09:30 έως 15:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, από το ύψος της εισόδου-εξόδου του Ραδιομεγάρου της Ε.Ρ.Τ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αποστόλου Παύλου, περιοχής Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παλλήνη. Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

πηγή: dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here