Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο κέντρο – Μποτιλιάρισμα και στην Αττική Οδό – Ποιους δρόμους να αποφύγετε

Αυξημένη η κυκλοφοριακή κίνηση στη Β. Σοφίας λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων του Μετρό, Αθήνα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017. Οι εργαζόμενοι του Μετρό απεργούν καθώς αντιδρούν στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισητηρίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με τεράστια υπομονή.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα υποδεχθεί 12 μη Εκτελεστικούς Προέδρους, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην 15η «Άτυπη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών της «Ομάδος Αrraiolos».

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κλειστή είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας. Στο «κόκκινο» και η Συγγρού στην άνοδο.

Μποτιλιάρισμα και στην Αττική Οδό μετά από καραμπόλα

Εν τω μεταξύ, μεγάλο μποτιλιάρισμα είχε δημιουργηθεί στην Αττική Οδό, έπειτα από καραμπόλα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί, συγκεκριμένα στο ύψος της εξόδου της Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν επτά αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς από την καραμπόλα, παρά μόνο για υλικές ζημιές και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η κίνηση έχει βελτιωθεί, ενώ τα επτά οχήματα έχουν απομακρυνθεί από το οδόστρωμα.

πηγή: newpost.gr