Κύκλωμα πλαστών διπλωμάτων σε παράρτημα του υπουργείου Μεταφορών

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 9 άτομα εκ των οποίων 7 υπάλληλοι και δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών – Κλειστή για το κοινό η διεύθυνση του Υπουργείου Μεταφορών στον Άγιο Δημήτριο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., σε παράρτημα του Υπουργείου Μεταφορών στην Αττική και συγκεκριμένα στον Άγιο Δημήτριο, για υπόθεση εικονικών αδειών ικανότητας οδήγησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δράση του κυκλώματος ήταν πολυετής και ενδεχομένως αφορά εκατοντάδες περιπτώσεις έκδοσης εικονικών διπλωμάτων οδήγησης με το αζημίωτο.

Σημειώνεται ότι η διεύθυνση του Υπουργείου Μεταφορών στον Άγιο Δημήτριο έχει σφραγιστεί αυτή την στιγμή από την Αστυνομία, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων με την συμμετοχή και του Σώματος Ελεγκτών του Δημοσίου και δεν είναι ανοιχτή η υπηρεσία για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 9 άτομα εκ των οποίων 7 υπάλληλοι και δύο ιδιώτες από σχολές οδηγών. Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης και των ερευνών θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ.

πηγή: Θοδωρής Παναγιωτίδης / news247.gr