Διαφημιστείτε εδώ

ΛΟΤΖΑ “Το καλαμάκι σπίτι του”

Το 2016 στην καρδιά της Ηλιούπολης, δημιουργήθηκε η Λότζα, ένα από τα μοναδικά εδεσματοπωλεία της σημερινής Αθήνας!

Λότζα, στα παλιά χρόνια ήταν ο χώρος του σπιτιού, όπου οι γυναίκες της κάθε οικογένειας μαγείρευαν τα καλούδια του κάθε γεύματος. Εμείς περάσαμε τη Λότζα στη νέα εποχή της, μετατρέποντάς τη, σε ένα εδεσματοπωλείο με σύγχρονο χαρακτήρα και παραδοσιακές γεύσεις, που δίνει βάση στην ποιότητα και τη γεύση!
Υπάρχουν πολλά γιαουρτλού, υπάρχει και το σπέσιαλ γιαουρτλού στην Λότζα!
Στη δική μας εσωτερική λοτζα, δηλαδή την ανοιχτή κουζίνα μας, μπορείτε να δείτε το προσωπικό να ετοιμάζει με μεράκι όλα τα εδέσματα που σερβίρουμε, όπως τα παραδοσιακά καλαμάκια μας, με τη μυστική μαρινάτα του Αιγιώτη παππού, του ανθρώπου που αποτέλεσε για μας, την έμπνευση για τη δημιουργία της Λότζας.
Έρωτας με την πρώτη ματιά! Το πιο νόστιμο καλαμάκι των νοτίων, με τα πιο φρέσκα υλικά και μια λαχταριστή γεύση που δεν την ξεχνάς ποτέ.

Εδώ αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται, σαν μέλη της οικογένειάς μας, και κανείς δεν θα σέρβιρε στην οικογένειά του προχειροφτιαγμένο, μπαγιάτικό φαγητό. Γι’ αυτό και κάθε πιάτο ξεκινάει να ετοιμάζεται, με την παραγγελία σας για να φτάσει φρεσκομαγειρεμένο και αχνιστό στο τραπέζι σας! Συνοδεύστε το, με Ελληνικό κρασί, μπύρα ή αναψυκτικό, μιας και στη Λότζα, πάντα θα επιμένουμε στα Ελληνικά προϊόντα!

Είμαστε ανοιχτά όλες τις ημέρες της εβδομάδας και σας περιμένουμε στο νέο σας στέκι, στην οδό Κυπρίων Ηρώων 57, στην Ηλιούπολη! τηλ. 2109950057
Exit mobile version