Διαφημιστείτε εδώ

Mάθε δωρεάν κινέζικα στον δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Δνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης προχωρά στην υλοποίηση προγράμματος εκμάθησης της Κινεζικής  γλώσσας σε ενηλίκους.

Τα μαθήματα θα παρέχονται στους δημότες μας δωρεάν,  μετά την  εθελοντική προσφορά της κας Παπαθανάση Δήμητρας Βαλαντίας, στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης και συγκεκριμένα:

  • 1ο τμήμα / Τρίτη 19.00-20.00
  • 2ο τμήμα/  Παρασκευή 19.00-20.00

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο Τμήμα Παιδείας είτε ηλεκτρονικά είτε σε έντυπη μορφή

Πληροφορίες Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης 2132018782, fax 2132018796 & Email tmimapaideias@elliniko-argyroypoli.gr δνση Κύπρου  68.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από 1/11/2018 και θα ολοκληρωθούν 31/5/2018.

Θα  τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ 

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται:
Σε τι θα μου φανούν χρήσιμα τα κινεζικά; Γιατί να μάθω κινεζικά;
Πρόκειται για μια από τις αρχαιότερες γλώσσες στον κόσμο μετρώντας 3500 χρόνια ιστορίας .Είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη γλώσσα στον κόσμο και
ομιλείται από το 1/4 του παγκοσμίου πληθυσμού. Εξελίσσεται στην γλώσσα του εμπορίου και των επιχειρήσεων και η γνώση της αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Παράλληλα ,είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα γλώσσα με πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Μαθαίνοντας κινεζικά ,έρχεσαι σε επαφή με κάτι διαφορετικό,ενώ διευρύνονται και οι ορίζοντές σου.
Τέλος, είναι γεγονός πως η εκμάθηση της κινεζικής γλώσσας, βοηθά τη μνήμη, αφού έρευνες έχουν δείξει ότι η μελέτη της γλώσσας και η εκμάθηση της γραφής των κινεζικών χαρακτήρων μπορεί να καλλιεργήσει ένα σύνολο νοητικών ικανοτήτων που δεν καλλιεργούνται από τη μελέτη των άλλων γλωσσών και συστημάτων γραφής.

πηγή : notia.gr

Exit mobile version