Γιώργος Παπανικολάου: Μαχητής, αυθεντικός, δημιουργικός! Αυτός ήταν πάντα ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Το 2013 στο Στρασβούργο, με τον αγαπημένο μου φίλο – ευρωβουλευτής εγώ τότε κι εκείνος μπροστάρης στην κίνηση «Freedom Drive» – δίναμε τη μάχη για να προάγουμε στην καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης την ανεξάρτητη διαβίωση.

Μαζί με το Στέλιο και πολυμελή αντιπροσωπεία από νέα παιδιά με αναπηρία περάσαμε τότε ένα σπουδαίο τριήμερο με ζωηρές συζητήσεις, επαφές και παρεμβάσεις, που το θυμόμαστε με πολλή αγάπη και νοσταλγία όσοι είχαμε την τύχη να είμαστε εκεί.

Το απαράμιλλο σθένος του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, η ολύμπια ψυχραιμία του, η ευρεία μόρφωσή του, η μαχητικότητά του – αυτά τα στοιχεία θα τον φέρουν με την ψήφο των συμπολιτών μας και πάλι στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, ως ευρωβουλευτή αυτή τη φορά.

Στέλιο μου, από καρδιάς σου εύχομαι καλή επιτυχία και να θυμάσαι πάντα ότι η χώρα μας για να πάει μπροστά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, χρειάζεται και άλλους σαν εσένα και οπωσδήποτε λιγότερους Πολάκηδες.

Από το καλοκαίρι και μετά, εσύ θα οργανώνεις τις συναντήσεις στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, για ακόμα μεγαλύτερες διεκδικήσεις και κατακτήσεις.”

Γιώργος Παπανικολάου.