«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» – Εντυπωσιακή ήταν η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου γυναικών Γλυφάδας

Με σύνθημα «Γιατί ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους» το απόγευμα της Κυριακής 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του συλλόγου γυναικών Γλυφάδας «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» στο κατάμεστο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Γλυφάδας Μελίνα Μερκούρη, με οικοδέσποινα την πρόεδρο του Συλλόγου, Σάσα Πατεράκη. Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες από την Ινδία.

Την εκδήλωση άνοιξε η φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας – η οποία καταχειροκροτήθηκε – με ενορχηστρωτή τον αρχιμουσικό Νίκο Καμπιώτη,

Η Λουκρέσια Φουρναράκου και η σχολή  Bollywood Dance Greece μας μύησαν στον ρυθμό, την ομορφιά, το φως και τα χρώματα του μοντέρνου ινδικού χορού.

Το Ελληνικό στοιχείο της βραδιάς, με τον ξεσηκωτικό ρυθμό της λύρας και τους χορούς, ήταν από την Ένωση Κρητών Γλυφάδας “Η Κρήτη”

Την Φετινή εκδήλωση με τίτλο:«Γιατί ο καρκίνος του μαστού μας αφορά όλους» συντόνισε και παρουσίασε η δημοσιογράφος  Άννα Τσιάλτα,

Φωτογραφίες: Giannis Gogopoulos

Ο σύλλογος «Μαζί για την ζωή» απευθύνεται στις γυναίκες και έχει ως σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, μιας νόσου για την οποία αρκετές γυναίκες δεν είναι αρκετά ενημερωμένες.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση στο Notioi TV
Δείτε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης