Με πολλές εκπλήξεις η γιορτή λήξης του summer camp του Δήμου Γλυφάδας!

Με μια μεγάλη γιορτή, με πολλές εκπλήξεις, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) που προσέφερε και φέτος ο Δήμος Γλυφάδας στα παιδιά 6-14 ετών των κατοίκων της πόλης. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της 3ης Μαρίνας Γλυφάδας, την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ και θα κλείσει με συναυλία των Vegas. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πρωταθλητές και ολυμπιονίκες, όπως η Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Λάμπρος Παπακώστας, ο Παύλος Μάμαλος, κ.ά.

«Το summer camp του Δήμου Γλυφάδας, ένα συναρπαστικό θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, μετά από πέντε ολόκληρες εβδομάδες, φτάνει στο τέλος του», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Με πολλή αγάπη για τα παιδιά μας, καταβάλαμε τεράστια προσπάθεια ώστε και φέτος όλη η διαδικασία του summer camp να γίνει με την πλέον υψηλή ποιότητα και επαγγελματισμό. Ο ενθουσιασμός και τα χαμόγελα των εκατοντάδων παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλο τον κόπο και τη δουλειά που έχουμε κάνει».

Ο Περικλής Δορκοφίκης, Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας τόνισε πως «μετά από μια κοπιαστική σχολική χρονιά τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, προσφέραμε πέντε εβδομάδες γεμάτες με παιχνίδι, εξορμήσεις και δημιουργική απασχόληση, αλλά και ένα μοναδικό τετ-α-τετ με τον σούπερ σταρ του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ελπίζουμε οι μικροί μας φίλοι να γέμισαν μπαταρίες, να έκαναν νέες φιλίες και να απόλαυσαν ένα ξεχωριστό για τα δεδομένα των αστικών κέντρων summer camp».

«Η έκπληξη των γονιών, όταν πήραν ένα μεσημέρι τα καρβελάκια ψωμί που έφτιαξαν τα παιδιά τους στο Μουσείο Άρτου όπου πήγαν επίσκεψη με το summer camp και το χαμόγελο ευτυχίας των παιδιών που έπαιξαν μπάσκετ με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο: Αυτή ακριβώς η χαρά ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας για την προσπάθεια που καταβάλαμε να δημιουργήσουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον θερινής δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά μας και τη φετινή χρονιά», δήλωσε η Νατάσσα Αργυροπούλου, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα Γιορτής Λήξης του Summer Camp Δήμου Γλυφάδας έχει ως εξής:

1. ΕΝΑΡΞΗ-ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

2. ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

3. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

4. ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

5. ΤΡΙΚΥΜΙΑ (ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΚΟ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ) «ΔΕΛΦΙΝΟΚΟΡΙΤΣΟ» -ΧΑΣΑΠΟΣΕΡΒΙΚΟ ΧΟΡΟΣ –ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ

6. ΔΙΕΛΚΥΝΣΤΙΔΑ (ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

7. ΤΖΙΤΖΙΚΙΑ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

8. ΤΣΟΥΒΑΛΟΔΡΟΜΙΕΣ (ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ)

9. ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ (ΧΟΡΟΣ)

10. ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΚΟΥΒΑ+ΝΕΡΟ

11. ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

12. BACHATA (ΧΟΡΟΣ-ΜΙΚΡΟΙ & ΜΕΓΑΛΟΙ)

13. ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

14. ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ «ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ»

15. ΠΑΙΧΝΙΔΙ «SURVIVOR»

16. ΣΥΓΧΡΟΝΟ / HIP HOP (ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ)

17. ΠΟΤ ΠΟΥΡΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

19. ΚΛΕΙΣΙΜΟ «DESPACITO» (ΧΟΡΟΣ)

20. ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ

21. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ VEGAS

Πηγή : iglyfada.gr