Με τους δημάρχους Γλυφάδας και Αλίμου συναντήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Κοινή βούληση όλων είναι να κάνουμε την επένδυση στο Ελληνικό να προχωρήσει στα αλήθεια και να δούμε την Αττική να αλλάζει, δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σήμερα την πόρτα του υπουργείου Ανάπτυξης πέρασαν ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Συναντήθηκα σήμερα με τους κυρίους Δημάρχους της Γλυφάδας και του Αλίμου, σε συνέχεια της χθεσινής μου συνάντησης με τον Δήμαρχο του Ελληνικού, για να ενημερωθώ σφαιρικά για τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών σε σχέση με τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό. Κοινή βούληση όλων είναι να την κάνουμε να προχωρήσει στα αλήθεια και να δούμε την Αττική να αλλάζει και να βελτιώνεται η ζωή των πολιτών και κυρίως των πολιτών των όμορων Δήμων».

«Ευχαριστούμε τον κύριο υπουργό για την πολύ εποικοδομητική συνάντηση. Η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής και όλων των Δήμων που συνορεύουν με την επένδυση στο Ελληνικό, είναι προτεραιότητα για όλους μας», δήλωσε ο κ. Παπανικολάου..

«Η επένδυση στον μητροπολιτικό πόλο Ελληνικού-Αγίου Κοσμά είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τη χώρα και για τις πόλεις μας που πρέπει να το κερδίσουμε. Το μεγάλο αυτό στοίχημα έχει πάρα πολλές παραμέτρους και πάρα πολλά ζητήματα τα οποία από κοινού με την πολιτεία, με τον κύριο Υπουργό και κάθε άλλο εμπλεκόμενο φορέα αισιοδοξούμε ότι θα μπορέσουμε να τα διευθετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να υπάρχουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη για την εθνική οικονομία, για τις πόλεις μας και για την ίδια την επένδυση», σημείωσε ο κ. Κονδύλης.

πηγή: insider.gr