Με ζωγραφιές Γλυφαδιωτών θα πλαισιωθεί το Ημερολόγιο 2019 του Γκολφ Γλυφάδας

Ανακοίνωση με την οποίαν καλεί Γλυφαδιώτες επαγγελματίες και ερασιτέχνες ζωγράφους να κοσμήσουν με τα έργα τους το Ημερολόγιο 2019 του Γκολφ Γλυφάδας, εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γκολφ Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γκολφ Γλυφάδας σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε ζωγραφική δημιουργία, προκειμένου να πλαισιωθεί η έκδοση του Ημερολογίου 2019 του Γκολφ Γλυφάδας.

Καλούμε όλους τους Γλυφαδιώτες ζωγράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να ομορφύνουν με τα έργα τους την έκδοση του ημερολογίου, με θέμα: «ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛΦ».

Εμπνευστείτε, ζωγραφίστε, αναδείξτε με το δικό σας τρόπο, με τα δικά σας χρώματα και συναισθήματα το γκολφ, είτε σαν άθλημα είτε σαν εγκατάσταση-τοπόσημο για τη Γλυφάδα μας.

Τα έργα σας, εφόσον επιλεγούν, θα τυπωθούν για να ενσωματωθούν στο ημερολόγιο. Παρακαλείσθε για την ευκρίνεια του ονοματεπωνύμου σας.

Η παραλαβή των έργων θα γίνεται από τη Γραμματεία του Γκολφ Γλυφάδας (τέρμα της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή) καθημερινά, μέχρι και τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ. (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108946820)».

πηγή: iglyfada.gr