Μεγάλη συναυλία με το Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Δήμο Γλυφάδας

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης έρχεται για μία μοναδική συναυλία στη Γλυφάδα αυτήν την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 18:30, στην πλατεία Εσπερίδων, για να δώσει ακόμα πιο όμορφο και χριστουγεννιάτικο χρώμα στην «Κόκκινη Νύχτα» που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με αγαπημένα κομμάτια του καταξιωμένου καλλιτέχνη και με μεγάλες επιτυχίες, που τον έχουν φέρει στην κορυφή του ελληνικού πενταγράμμου και τον κάνουν να μετρά αναρίθμητους θαυμαστές εδώ και πολλά χρόνια.

 

 

Άλλωστε, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε ξαφνικά στην ελληνική μουσική σκηνή και είδε τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχίες εν ριπή οφθαλμού και τους δίσκους του να μετρούν δεκάδες χιλιάδες πωλήσεις.

Η «Κόκκινη Νύχτα» περιμένει τους δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο σε μία μέρα γεμάτη με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το πρωί στους δρόμους του εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας, με πολλές εκπλήξεις και «χάπενινγκς» για μικρούς και για μεγάλους.

πηγή: iglyfada.gr