Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Αυτό είναι το όνομα του μωρού τους! (photo)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, ο γιος του Πρίγκιπα Χάρι θα ονομάζεται Αρτσι Χάρισον Μάουντμπατεν Γουίνδσορ. Το όνομα δεν επιλέγει τυχαία. Το «Αρτσι» σημαίνει αληθινός και τολμηρός, ενώ το «Χάρισον» σημαίνει γιος του Χάρι. Το Μάουντμπάτεν Γουίνδσορ είναι το επώνυμο της οικογένειας, το επώνυμο που συμφωνήθηκε και έλαβε ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά τη στέψη της βασίλισσας Ελισάβετ.

To μωρό δεν θα έχει βασιλικό τίτλο ενώ θα αποκαλείται μάστερ Άρτσι.

Το μόνον ερώτημα που απομένει πλέον να απαντηθεί είναι ποιοι θα είναι οι νονοί του μωρού. Θα είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν; Θα είναι η Σερένα Γουίλιαμς;

Την ίδια ώρα οι Sussex, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι έδωσαν στη δημοσιότητα μια ακόμη φωτογραφία του μικρού Αρτσι, από την επίσκεψη της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου στο σπίτι τους, για να δουν το μωρό.

Με αυτή την οικογενειακή φωτογραφία με τη βασίλισσα, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι γνωστοποίησαν το όνομα του βασιλικού μωρού.

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το όνομα του πρωτότοκου γιου τους. Αρτσι Χάρισον Μάουνμπάτεν Γουίνδσορ. Αυτό το απόγευμα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι έδειξαν στην Αυτού Μεγαλειοτάτη, την Βασίλισσα το όγδοο εγγόνι της στο κάστρο του Γουίνδσορ. Παρόντες ήταν ο Δούκας του Εδιμβούργου και η μητέρα της Δούκισσας του Σάσεξ σε αυτή την ειδική περίσταση», έγραφε το Instagram post.

πηγή: pasmina.gr