Μείωση τελών για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης στη Γλυφάδα- Απαλλαγή για όσο διάστημα είναι κλειστές

Ένα ακόμη μέτρο για τη στήριξη της αγοράς της Γλυφάδας ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου. Με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει τη μείωση στο 50%  τελών για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων για το προσεχές διάστημα, 100% απαλλαγή για το προηγούμενο διάστημα που παρέμειναν κλειστές.


Χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου έγραψε: “Μέτρα ανακούφισης για όλες τις επιχειρήσεις εστίασης στη Γλυφάδα: 50% μείωση τελών για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων για το προσεχές διάστημα, 100% απαλλαγή για το προηγούμενο διάστημα που παρέμειναν κλειστές.

Εξηγώ αμέσως: Η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα πλησιάζει. Οι επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, καφέ, κλπ.) θα αργήσουν πολύ να επιστρέψουν στην πλήρη κανονικότητα, όπως ακριβώς δηλαδή λειτουργούσαν μέχρι τον Φεβρουάριο.
Ο Δήμος Γλυφάδας από την πρώτη στιγμή στάθηκε έμπρακτα δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε εργαζόμενο, σε κάθε επιχείρηση της πόλης μας. Το ίδιο θα συνεχίζουμε να κάνουμε αδιάλειπτα. Για όσο διάστημα τα καταστήματα εστίασης δεν μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως, μειώνουμε κατά 50% τα τέλη χρήσης κοινόχρηστων χώρων που πληρώνουν.

Επίσης, για όσο διάστημα παρέμειναν κλειστές θα υπάρξει πλήρης απαλλαγή χρέωσης.
Το μέτρο αυτό – απολύτως κοστολογημένο – θα εισαχθεί προς ψήφιση στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο και θα εφαρμοστεί άμεσα. Είμαστε δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της πόλης μας, που δοκιμάζονται σκληρά από την κρίση αυτή”.