Μία Ανεπανάληπτη Πρωτομαγιά στη Γλυφάδα!

Η Γλυφάδα φόρεσε τα πιο λαμπερά της γιορτινά, υποδεχόμενη την Πρωτομαγιά με μια εκδήλωση που άγγιξε τις ψυχές των επισκεπτών της. Με την αέναη ενέργεια του Τόνι Σφήνου και την αρχοντική γοητεία των αυτοκινήτων εποχής, η πόλη ζωντάνεψε σε μια γιορτή γεμάτη νοσταλγία και κέφι.

Η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής, στο Δρόμο των Ποιητών, υπήρξε το καλύτερο καλωσόρισμα του Μάη.

“Παρότι σήμερα ο μήνας έχει επτά, εμείς γιορτάσαμε στη Γλυφάδα μας την Πρωτομαγιά – μετά και από την απόφαση της Πολιτείας για την μεταφορά του εορτασμού – με μία εκδήλωση που πλέον έχει καθιερωθεί”, τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και πρόσθεσε: “Ταξιδέψαμε νοσταλγικά στις προηγούμενες δεκαετίες με την έκθεση διακοσίων και πλέον ιστορικών οχημάτων εποχής, μοιράσαμε δωρεάν γλαστράκια με λουλούδια για να “πιάσουμε τον Μάη” και ολοκληρώσαμε με μία υπέροχη συναυλία με τον μοναδικό Τόνι Σφήνο και την παρέα του.

May be an image of 2 people and text

Ευχαριστούμε για μία ακόμη χρονιά για την συνδιοργάνωση τον πρόεδρο Αντώνη Θεοχάρη και τα μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής.

 

Ευχαριστώ πολύ τα στελέχη της δημοτικής μας αρχής και τους εργαζομένους μας για τον συντονισμό και την εξαιρετική προσπάθεια και σήμερα. Και του χρόνου να είμαστε καλά”