Μια κωμωδία από …αστυνομικούς για όλους στη Βούλα

Ποιος είπε ότι οι ένστολοι και μη υπάλληλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν έχουν ταλέντα και ενδιαφέροντα;

Η Θεατρική Ομάδα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας που αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους ανεβάζει και στη Βούλα τη θεατρική κωμωδία Η Κόμισσα της Φάμπρικας του Κώστα Πρετεντέρη σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μπασιάκου.

Η παράσταση θα παιχτεί το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα «Ιωνία» της Βούλας (Κ. Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο) με ελεύθερη είσοδο.

Το έργο έχει ήδη παρουσιαστεί σε Λέρο, Σάμο, Άρτα και Πάτρα και έπεται συνέχεια σε Πεύκη, Ιδρυμα Κακογιάννη, Λαμία, Βόλο, Τρίκαλα.

Για το έργο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, έχει τονίσει μεταξύ άλλων: «Όπως στη θεατρική παράσταση, έτσι και στη ζωή, ο ρόλος του αστυνομικού έρχεται να σπάσει εκείνα τα στερεότυπα με τα οποία συχνά συνδέεται το ένστολο προσωπικό. Και έρχεται να αναδείξει την ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά της αποστολής του Αστυνομικού, που καθημερινά υπάρχει«.

Ενώ ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος σημείωσε κατά την πρώτη παράσταση του έργου: «Μέσω της εν λόγω θεατρικής παράστασης, η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει ότι η δράση της δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην εκπλήρωση της κύριας και καθ’ όλα σημαντικής αποστολής που ο θεσμικός της ρόλος επιβάλλει, αλλά επιπλέον μετέχει ενεργά στο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο μία διαφορετική, ευρύτερη διάσταση του χαρακτήρα της Υπηρεσίας μας«.

πηγή: 3vita.gr