Μία ολοκαίνουρια παιδική χαρά στην παραλία της Γλυφάδας

Οι μικροί μας φίλοι που επισκέπτονται την παραλία της Γλυφάδας θα μπορούν, πλέον, να περνούν την ώρα τους στην ολοκαίνουρια παιδική χαρά στην 3η παραλία (στο ύψος του πρώην Καταράλα).

Πρόκειται για μια σύγχρονη, ασφαλή και ποιοτική παιδική χαρά, στο κέντρο της οποίας δεσπόζει ένα μεγάλο παιχνίδι – καράβι που θα ξετρελάνει όλα τα παιδιά! Μέσα και γύρω από τον παιδότοπο φυτεύτηκαν νέα δέντρα και τοποθετήθηκαν καινούργια φωτιστικά με λάμπες LED τελευταίας γενιάς για να παιχνίδι… μέρα και νύχτα.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ολοκληρώσαμε μια ακόμα υποδομή στο πλαίσιο της συνολικής ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, που υλοποιούμε εδώ και μια τετραετία και η οποία οδήγησε να βραβευτούμε για πρώτη φορά με τρεις γαλάζιες σημαίες! Και σε αυτήν την προσπάθεια καταθέσαμε την ψυχή μας. Καταθέσαμε όλη μας την αγάπη για τα παιδιά μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που επεσήμανε ότι η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου καθυστέρησε επειδή κάποιος κάτοικος της γειτονιάς έστειλε εξώδικο και επιχείρησε με κάθε τρόπο να εμποδίσει τη δημιουργία της παιδικής χαράς στο εν λόγω σημείο.

Τέλος καλό, όλα καλά όμως, αφού η παραλία της Γλυφάδας έχει, πλέον, την δική της παιδική χαρά!

πηγές: mama365.gr / facebook.com/giorgospapanikolaouofficial