Μια ολόκληρη γειτονιά στην πλατεία του Αγίου Παύλου άλλαξε όψη!

Γιώργος Παπανικολάου Δήμαρχος Γλυφάδας

Μια ολόκληρη γειτονιά, στην πλατεία του Αγίου Παύλου, άλλαξε όψη!
Και μαζί με την αλλαγή της συνολικής εικόνας, αλλάζει και η ψυχολογία όλων των κατοίκων της περιοχής και επανέρχεται το χαμόγελο και η αισιοδοξία !

Με πολλή δουλειά και μπόλικο μεράκι, σχεδιάσαμε από την αρχή όλη την πλατεία και προχωρήσαμε σε ολική ανακατασκευή όπως πάντα με τα πιο ποιοτικά υλικά.

Δημιουργήσαμε έναν υπερσύγχρονο παιδότοπο, που τόσο είχε ανάγκη η περιοχή, μεγαλώσαμε και ανακατασκευάσαμε τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού, αναμορφώσαμε όλους τους γύρω χώρους, τοποθετήσαμε καθιστικά, βάλαμε καινούργια υπαίθρια όργανα γυμναστικής και νέα φώτα LED τελευταίας γενιάς και κάναμε πλήθος ακόμα παρεμβάσεων, που δημιουργούν μια καινούργια πραγματικότητα.
Όσοι θυμούνται πως ήταν η πλατεία, καταλαβαίνουν καλά τι εννοώ.

Παραδίδουμε έτσι έναν ακόμα πρότυπο δημόσιο χώρο, για όλες τις ηλικίες, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα υπήρχε ένα επί χρόνια υποβαθμισμένο σημείο της Γλυφάδας.


Σας καλούμε όλες και όλους στην τελετή αγιασμού της νέας υποδομής, αυτή την Κυριακή, 7 Απριλίου, στις 12:30 μ.μ. και στη γιορτινή εκδήλωση που θα ακολουθήσει για τα παιδιά μας, με πολλές εκπλήξεις !

Σας περιμένουμε 🙂