Μήνυμα αγάπης από τον Βίκτωρα Ρέστη στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης για ακόμα μία φορά απέδειξε την ευαισθησία του και την ανθρωπιά του και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου, χαρίζοντας το χαμόγελο σε πολίτες του Δήμου.

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τις Άγιες μέρες του Πάσχα και όλοι αναγκάζονται είτε να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για το γιορτινό τραπέζι, είτε να βάλουν φρένο στις αναγκαίες αγορές δηλώνοντας αδυναμία να προμηθευτούν ακόμη και τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι.

Κάτω από αυτό το σκεπτικό ο Βίκτωρας Ρέστης, θέλησε υπό άκρα μυστικότητα να χαρίσει 200 αρνιά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ως μία ένδειξη διάθεσης για στήριξη ανθρώπων που δεν μπορούν φέτος να γιορτάσουν τις μέρες του Πάσχα αφού ακροβατούν στην οικονομική ανέχεια και παλεύουν να επιβιώσουν.

Ήσυχα, αθόρυβα σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο, χωρίς τυμπανοκρουσίες και διάθεση επίδειξης, χωρίς δελτία τύπου και δημοσιογράφους, προχώρησε στην πρωτοβουλία αυτή. Εμείς το πληροφορηθήκαμε από πολίτες του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Κίνηση ανθρωπιάς. Κίνηση αγάπης. Κίνηση ουσιαστική. Ενός ανθρώπου οικονομικά ισχυρού που ως φαίνεται στην πορεία του χρόνου δεν εκμαυλίστηκε και δεν έχασε την ανθρωπιά του και τη διάθεση του για προσφορά.

Ένα τεράστιο μπράβο και στον Βίκτωρα Ρέστη αλλά και στον Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Πηγή : notianews.gr