Μοναδικές εικόνες από τη χιονισμένη Γλυφάδα μας

Ντυμένη στα λευκά ξύπνησε η Γλυφάδα μας, χιονισμένη από το βουνό μέχρι τη θάλασσα ! Οι φωτογραφίες από το οδοιπορικό στην πόλη μας απεικονίζουν μια ομορφιά απαράμιλλη. Χειμερινοί κολυμβητές έκαναν βουτιές, ενώ ο χιονάνθρωπος της παραλίας έκλεψε την παράσταση !

Χιονισμένη και οι στίχοι των ποιητών στη Λαμπράκη, όπως και όλη η πόλη απ΄άκρη σ΄άκρη !
Ο
Δήμος Γλυφάδας με προσωπική φροντίδα και καθοδήγηση του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου καταβάλλει υπερπροσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η «Μήδεια». Από χθες οχήματα του Δήμου ρίχνουν αλάτι στους δρόμους, ενώ από νωρίς σήμερα το πρωί οι υπηρεσίες ανταποκρίνονται σε κλήσεις πολιτών για πτώση δένδρων και κλαδιών λόγω του βάρους του χιονιού και σπεύδουν για άμεση αποκατάσταση. Μηχανήματα έργου (φορτωτές) ανοίγουν τους δρόμους σε Άνω Γλυφάδα, Τερψιθέα και Αιξωνή, φορτωτής του Δήμου απεγκλώβισε το μεσημέρι λεωφορείο στην οδό ΄Ηβης, ενώ σε έκτακτα περιστατικά μοιράστηκε αλάτι σε επιχειρήσεις και πολίτες που μένουν σε κατηφορικούς δρόμους.
Μαζί με τον Δήμαρχο, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Ακρίβος, Γιάννης Σκαλτσάς, Δημήτρης Αγγελάτος, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Άννυ Καυκά, η Πολιτική Προστασία (Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ) του Δήμου Γλυφάδας με όλο το δυναμικό της, καθώς και οι εργαζόμενοι στις τεχνικές υπηρεσίες και την καθαριότητα βρίσκονται στους δρόμους νυχθημερόν με συνεχόμενες βάρδιες και παρεμβαίνουν σε ο,τιδήποτε προκύπτει.
Οι διακοπές ρεύματος ανήκουν στο πεδίο ευθύνης της ΔΕΔΔΗΕ, με την οποία ο Δήμος Γλυφάδας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία για την ταχύτερη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται. Το πενταψήφιο του Δήμου 15464 λειτουργεί σε 24ωρη βάση και δέχεται κλήσεις πολιτών.
Ανοικτό όλο το 24ωρο είναι και το Διασχολικό Κέντρο, όπου λειτουργεί μεγάλος θερμαινόμενος χώρος για τη φιλοξενία των αστέγων. «Προσοχή σε όλους» συστήνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου «για να χαρούμε το χιόνι με ασφάλεια».
Δείτε τις εκπληκτικές εικόνες της Γλυφάδας μας μέσα από τις φωτογραφίες του

Zisimos Zizos Photography