Μοριακό τεστ στους εκπαιδευτικούς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου και δαπάνες του Δήμου θα διενεργηθούν σήμερα το απόγευμα στο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας μοριακά τεστ από ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα, ούτως ώστε να έχουν βγει τα αποτελέσματα έως τη Δευτέρα που θα λειτουργήσει ξανά το σχολείο.


Η κίνηση αυτή κρίθηκε απαραίτητη, καθώς χθες οι εκπαιδευτικοί δεν προσήλθαν για τη διενέργεια του τεστ.
“Η προστασία της δημόσιας υγείας, η ασφάλεια των παιδιών μας και των οικογενειών τους και βέβαια των εκπαιδευτικών είναι πάνω από όλα: Δεν έχει σημασία οι δικαιολογίες που βρήκαν οι δάσκαλοι του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας για να μην κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό στο παράρτημα του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας. Σημασία έχει τελικά να το κάνουν – παρότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι υποχρεωτικό… – και να βγουν τα αποτελέσματα πριν το άνοιγμα του σχολείου τη Δευτέρα το πρωί”, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει:
“Με δαπάνες του Δήμου μας, φέρνουμε ιδιωτικό πιστοποιημένο φορέα σήμερα το απόγευμα στο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου, για να κάνουν όλοι μοριακό τεστ, μετά από το κρούσμα σε εκπαιδευτικό στη σχολική αυτή μονάδα. Θέλουμε πραγματικά να πιστεύουμε ότι η ανταπόκριση θα είναι καθολική”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here