Ναρκωτικά βρήκαν τα στελέχη της Τροχαίας Ελληνικού σε μπλόκο στη Βάρκιζα

Ναρκωτικά βρήκαν τα στελέχη της Τροχαίας Ελληνικού στη Βάρκιζα. Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloko.gr, έγινε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, έξω από το YA BANAKI. Εκεί η Τροχαία Ελληνικού μαζί με την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ έκαναν ελέγχους σε μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα για την πρόληψη εγκληματικότητας και την παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Νεαρός πέρασε με μία μοτοσικλέτα KTM τύπου MOTARD με κρυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας και προσπάθησε να περάσει απαρατήρητος  από το σημείο, αλλά έγινε αντιληπτός από τον δικυκλιστή  Υπαστυνόμο της Τροχαίας Ελληνικού, που ήταν στο παρελθόν στην Ομάδα ΖΗΤΑ, του έκανε σήμα να σταματήσει και εκείνος τον αγνόησε, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

 Ο Υπαστυνόμος άρχισε να τον καταδιώκει, με αποτέλεσμα πολλά εκατοντάδες μέτρα παρακάτω ο δράστης να εγκαταλείψει την μηχανή του και να αρχίσει να τρέχει με τα πόδια μέσα σε ένα δημόσιο πάρκινγκ.

Ο Υπαστυνόμος έτρεξε πίσω του και ο καταδιωκόμενος έβγαλε μια νάιλον σακούλα από την αριστερή του τσέπη και να την πετάξει κάτω από τα παρκαρισμένα αμάξια, για να ξεφορτωθεί τα ναρκωτικά που είχε μαζί του.

Ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα ο αστυνομικός κατάφερε να ακινητοποιήσει και να περάσει χειροπέδες στον νεαρό. Στην έρευνα που ακολούθησε από άλλους αστυνομικούς και από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. βρέθηκε ότι μέσα στη νάιλον σακούλα υπήρχαν 33 γραμμάρια χασίς, μέσα σε αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Όπως αποδείχθηκε, ο νεαρός έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν σε υπόθεση με ξυλοδαρμό κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή της Βούλας.

Τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Βουλιαγμένης.

πηγή: bloko.gr