Διαφημιστείτε εδώ

Νέα επέκταση του φυσικού αερίου σε Αργυρούπολη – Ελληνικό

Νέα επέκταση του φυσικού αερίου στην πόλη μας ! Ένα τεράστιο έργο για τα οικονομικά των νοικοκυριών μας!


Μία από τις μεγαλύτερες παρεμβάσεις μας αν όχι η πιο σημαντική της διοίκησης μας, την Άνοιξη του 2019, υπήρξε αυτή με την εταιρεία Φυσικού Αερίου ώστε να εντάξει την πόλη μας στα σχέδια της. Για τον λόγο αυτό ανοίξαμε ειδικό γραφείο στον δήμο ώστε να διευκολύνουμε τους δημότες μας και το αποτέλεσμα είναι το Ελληνικό σήμερα να έχει από μηδέν δίκτυο κάλυψη 70% και η Αργυρούπολη 60% ( στον χάρτη με μπλε χρώμα είναι αυτό που έχει ήδη γίνει).


Η μεγάλη μας αυτή επιτυχία συνεχίζεται μετά την συνάντηση μας με τον πρόεδρο της εταιρείας κύριο Πιέρρο Χατζηγιάννη όπου κλείδωσε η νέα επέκταση του δικτύου γεγονός τεράστιο γιαν τις οικογένειες σας και τον οικονομικό προγραμματισμό σας, όπου είναι η εξής :

Με πράσινο χρώμα βλέπετε τους δρόμους που περικλείονται ανάμεσα στις οδούς Αργυρούπολεως, Αλιμουντος, Κρήτης ,Ολυμπίας Κύπρου, Διγενή Ακρίτα στην Αργυρούπολη και Χρυσανθου Τραπεζούντος , Θράκης και Ριζουντος στο Ελληνικό όπου θα περάσει το δίκτυο στο επόμενο τρίμηνο.
Με Κόκκινο βλέπετε τους δρόμους που περικλείονται ανάμεσα στις οδούς Αργυρούπολεως, Κύπρου και Ομήρου, Μιλήτου όπου το δίκτυο θα περάσει αρχές του 21 στην Άνω Αργυρούπολη.
Επίσης οι περιοχές Αγίας Παρασκευής και Ελαιώνα θα ενταχθούν εντός του 21 εφόσον υπάρξουν αιτήσεις.
Στο τέλος της διαδικασίας το μεν Ελληνικό θα έχει κάλυψη 80% και η Αργυρούπολη 85%

Να τονίσω και να γίνει κατανοητό ότι είναι τεράστια η προσπάθεια μας που όμοια της δεν έχει σε χιλιόμετρα δικτύου στην Αττική αλλα η εταιρεία καθορίζει το που θα σκάψει με βάση τις αιτήσεις σας και όχι την δική μας άποψη.
Έχει βοηθήσει πολύ το γραφείο που ανοίξαμε και γι αυτό συνεχίζεται το έργο αλλά εξαρτάται από εσάς τους πολίτες το θέμα των αιτήσεων.
Πάντα δίπλα στον δημότη μας με παρεμβάσεις ουσίας!

Exit mobile version