Νέα εποχή για τον θρυλικό Αστέρα Βουλιαγμένης (pics)

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου άνοιξε επίσημα τις πόρτες του ο Αστέρας Βουλιαγμένης ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, αναγγέλλοντας μια νέα εποχή για το εμβληματικό συγκρότημα όπου γράφτηκε ο μύθος της αθηναϊκής ριβιέρας.

Εμπνευσμένο από την ιστορική αίγλη του αρχικού Astir Palace Hotel, το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο που εκτείνεται σε 30 στρέμματα καταπράσινου τοπίου στις ακτές της αθηναϊκής ριβιέρας, είναι η πρώτη Four Seasons εμπειρία για την Ελλάδα.

Το νέο Four Seasons Astir Palace το οποίο βρίσκεται στη λίστα του περιοδικού Forbes με τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία του κόσμου για το 2019, διαθέτει 303 δωμάτια, σουίτες και bungalows, περισσότερα από 2.000 έργα τέχνης στους κοινόχρηστους χώρους, εστιατόρια, bars, ιδιωτικές παραλίες, πισίνες, γήπεδα τένις και μπάσκετ, εντυπωσιακό spa και ζώνη υδροθεραπείας με έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο που πλέον φέρει την υπογραφή της Four Seasons, φιλοδοξεί να γίνει προορισμός διεθνούς βεληνεκούς στη Μεσόγειο που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:

πηγή: reader.gr